trilplaten

Wacker

Trilplaat VP 1135

Benzine trilplaat Wacker VP 1135 is een zeer handige trilplaat speciaal ontworpen voor gebruik op beperkt gebied.Deze platen zijn ideaal voor randen, goten, rond tanks, vormen, kolommen, positie, wachttraliewerk, drainagesloten, gas en riool de werken en bouwconstructie. De speciale de contouren aangegeven van lopende oppervlakten en de rond gemaakte randen verstrekken maximumprestaties en manoeuvreerbaarheid.Volledig ingesloten riem die door een lichtgewichtbeltguard voor verminderde slijtage en de minimale dienst wordt beschermd.

eigenschappen:
* 3 PK Honda motor
* eigengewicht 62 kg
* plaatbreedte van 35 cm
* verdichtingsvermogen van 11 kN
* open plaat is zeer eenvoudig te reinigen

opties:
* wielenset
* dempingsmat

Download hier de gebruikershandleiding of info brochure. 

Trilplaat VP 1550

Bezine trilplaat Wacker VP 1550 is een zeer handige trilplaat speciaal ontworpen voor gebruik op beperkt gebied.Deze platen zijn ideaal voor randen, goten, rond tanks, vormen, kolommen, positie, wachttraliewerk, drainagesloten, gas en riool de werken en bouwconstructie. De speciale de contouren aangegeven van lopende oppervlakten en de rond gemaakte randen verstrekken maximumprestaties en manoeuvreerbaarheid.Volledig ingesloten riem die door een lichtgewichtbeltguard voor verminderde slijtage en de minimale dienst wordt beschermd.

eigenschappen:
* 5.5 PK Honda motor
* eigengewicht 83 kg
* plaatbreedte van 50 cm
* verdichtingsvermogen van 15 kN
* open plaat is zeer eenvoudig te reinigen  

opties:
* wielenset
* dempingsmat

Download hier de gebruikershandleiding of info brochure.

Trilplaat WP 1550

Benzine trilplaat Wacker WP 1550 is een zeer handige trilplaat speciaal ontworpen voor gebruik op beperkt gebied. Deze platen zijn ideaal voor randen, goten, rond tanks, vormen, kolommen, positie, wachttraliewerk, drainagesloten, gas en riool de werken en bouwconstructie. De lichtgewicht, met hoge weerstand aluminiumcomponenten met inbegrip van de motorconsole en zijn beltguard gecombineerd voor verminderd gewicht en eenvoudige machine behandeling. Rechtstreeks, biedt het centrum-opgezette gidshandvat superieure manoeuvreerbaarheid aan en kan binnen duim van de oppervlakte worden verminderd om plaat onder hindernissen en het vormwerk te opereren. De hoge inertiekoppeling met regelbare wiggen verzekert meer vlote verrichting, het langere riemleven, en vereenvoudigde riemaanpassing. Vele opheffende punten en voorliftkooi bieden gemakkelijkere lading en het leegmaken voor exploitantgemak aan.  

eigenschappen:
* 5.5 PK Honda motor
* eigengewicht 83 kg
* plaatbreedte van 50 cm
* verdichtingsvermogen van 15 kN
* nieuw ontwerp
* vele ophef punten

opties:
* wielenset
* dempingsmat

Download hier de gebruikershandleiding.

Trilplaat DPS1850H

wacker trilplaat

De diesel trilplaat Wacker DPS 1850H Basis is niet alleen het opmerkelijk samenpersen alle-rounder-helemaal voor gronden, asfalt en bestratingen, maar ook een plaat met onbeperkte mogelijkheden. Men heeft de keus van, bijvoorbeeld, 2 verschillende gidshandvatten (voor asfalt of gronden). Naast dit kan DPS 1850H Basis met een watertank, een beschermend kader of een vervoerapparaat als optie worden uitgerust. En natuurlijk er is ook het stootkussen van het straatsteenzweefvliegtuig beschikbaar als toebehoren. Hoogste graad van exploitantcomfort dankzij de speciaal voordelige plaats van het gaspedaal evenals de gepatenteerde trillingsneutralisatie van het hoogte-regelbare gidshandvat. Draag en breek vooral bestand grondplaat, zelfs tijdens ononderbroken ladingstoepassingen, die uit uiterst bestand knoestig gietijzer (gjs-700) worden vervaardigd. Onderhoud-vrije en lading-bestand opwekkerlagers die voor toepassingen op lange termijn bij hoge temperaturen (het asfaltsamenpersen) worden ontworpen. Dieselmotoren Hatz uiterst met lange levensuur met de filter van de droog-typelucht voor stofbescherming.

eigenschappen: 
* 4.6 PK Hatz motor
* eigengewicht 110 Kg
* plaatbreedte 50 cm 
* verdichtingsvermogen van 18 kN

opties:
* wielenset
* dempingsmat
* beschermingscover

Download hier de gebruikershandleiding of info brochure.

Andere dielsel Wacker trilplaten:
* DPS3050/ 4,5 pk Wacker / 50 cm plaat / 30 kN / 178 kg
* DPS3060/ 4,5 pk Wacker / 60 cm plaat / 30 kN / 188 kg
* Vooruit/achteruit dieselptrilplaten Wacker van 130 kg tot 700 kg

Als u meer informatie wenst over andere modellen, kunt u hier de complete brochure downloaden

Dynapac 

Trilplaat dynapac LF80 

Met een DYNAPAC trilplaat kiest u het zekere voor het onzekere. DYNAPAC trilplaten kenmerken zich door hun grote betrouwbaarheid en diversiteit.Zo zal ook de DYNAPAC LF 80 zijn weg vinden van de hovenier tot de aannemer. De plaat is geschikt voor zowel grondverdichting als voor asfalt. Simpelweg klik de watertank op de plaat, en voilà je kunt de mee over asfalt. Productiviteit staat hoog in het vandaal bij de snelste trilplaat in de produktlijn.

eigenschappen: 
* verdichtingsvermogen 19 kN
* eigengewicht 77 kg
* plaatbreedte 570 x 420 mm
* 4.1 PK honda motor

opties:
* wielenset
* dempingsmat
* waterbak

Download hier de info brochure.

Voor de beste voorwaarden bel Apok Bouw  of  contacteer ons via email