Nachtkluis

Haal je bestelling uit onze nachtkluis

Wil je als dakdekker of gevelspecialist in alle vroegte je materiaal afhalen of daarvoor na de uren nog langskomen? Bij APOK vinden we dat onze openingsuren jouw planning niet hoeven te bepalen. Via een beveiligde nachtkluis kan je ook buiten de openingsuren in 10 van onze filialen een bestelling afhalen. Hoe werkt het systeem precies?

In de nachtkluis bergen we bestellingen op voor klanten die buiten de openingsuren hun materiaal wensen op te halen. Afhalen via de nachtkluis is niet enkel mogelijk voor vroege vogels of voor wie laat doorwerkt. Het kan net zo goed ’s nachts of tijdens het weekend.

Tot zes meter lang


nachtkluis
 
Aangezien de nachtkluis een container is, kunnen we dakdekkers en gevelspecialisten op deze manier helpen met maat- en plooiwerk tot zes meter lang. Past het materiaal dat je hebt besteld niet in de nachtkluis?
Dan voorziet APOK een alternatief en kunnen we het materiaal afleveren op de werf.

 

Safety first

Met het opzetten van een nachtkluis wil APOK jou als klant extra flexibiliteit bieden, maar we vinden het belangrijk om dit in alle veiligheid te doen. Dat betekent dat we waken over de veiligheid van het materiaal en van wie het komt afhalen. Het materiaal zit afgeschermd in een beveiligde container. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een persoonlijke en unieke code, waarmee je buiten de openingsuren toegang krijgt tot de nachtkluis. Om de veiligheid van de afhaler te garanderen voorziet APOK in verlichting en camerabewaking.Wil je meer weten over de werking van de APOK nachtkluis? 
Wie een bezoek brengt aan onze filialen Aalst, Aarschot, Brugge, Doornik, Hoeselt, Ieper, Kampenhout, Luik , St Niklaas en Waremme kan alvast genieten van deze service. We breiden dit zo snel mogelijk uit over meerdere filialen.


 

We gebruiken cookies om u de beste service aan te bieden. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.