You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

items

Winkelmandje

Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in | Onze filialen

APOK openingsuren tijdens de verlofperiode zomer 2017

Beste klant,

De zomer staat voor de deur, dat merken we aan de temperaturen buiten. Gaat u op vakantie? Dan hebt u iets waarnaar u  kunt uitkijken! Waar u ook naar kunt uitkijken, zijn de service en openingsuren van onze filialen. Bij APOK blijven we streven naar een vlotte en correcte dienstverlening, de hele zomer lang. Wij doen ons uiterste best om u tijdens de zomervakantie met raad en daad bij te staan!

Apok openingsuren verlof zomer 2017

 Zo blijft het APOK-filiaal in Kampenhout de hele verlofperiode (10-28 juli) open. Ook leveringen blijven van hieruit mogelijk. De gebruikelijke levertermijn blijft hierdoor gegarandeerd. Voor de openingsuren en verlofperiodes van de andere filialen, raden wij u aan onze website www.apok.be te raadplegen, op de homepage vindt u de vakantieregeling.

Ook op onze E-shop, de APOK Online Dakwinkel, kunt u de hele zomervakantie terecht, 24/7. U kunt dus online blijven bestellen en ook tijdens de vakantie van onze gekende  leverservice blijven genieten. Handig, want u vindt er snel uw persoonlijke prijzen, kortingen en promoties. Bovendien hebt u alle productinformatie, technische fiches en handleidingen snel bij de hand. Online maatwerk bestellen? Ook dat blijft mogelijk!

APOK is en blijft uw trouwe partner, ook tijdens de zomervakantie!

Het APOK team.

 

Vanaf 10 juli t.e.m. 28 juli gelden volgende openingsuren:
- maandag t/m donderdag van 07u00-12u00 en van 12u45 tot 16u00
- vrijdag van 07u00-12u00 en van 12u45 tot 15u00