You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

items

Winkelmandje

Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in | Onze filialen

APOK, sterk in maatwerk!

Nieuwe opdeelzaag in APOK Kampenhout

 

verzaagtafel 02APOK is marktleider en de grootste verdeler van dakmaterialen in België en heeft een ijzersterke reputatie als producent van regenwaterafvoersystemen. Naast het machinepark voor de standaardproductie van koperen en zinken dakgoten, beschikt APOK nu ook over een gloednieuwe opdeelzaag.

Hiermee biedt APOK een bijkomende service aan haar klanten. Een topservice voor klanten regio Kampenhout, maar ook de andere APOK filialen zullen voortaan snel en efficient zaagwerk kunnen verzorgen.

Een nieuwe opdeelzaag voor maatwerk in Trespa, Rockpanel, vezelcementplaten
Voor het op maat zagen van de gevelelementen beschikt APOK over een moderne CNC-gestuurde opdeelzaag voor plaatmaterialen tot 4,5 meter lang. Deze nieuwe machine beslaat een oppervlakte van meer dan 36 m2. Dankzij een geïntegreerd optimaliseringsprogramma worden alle stukken verzaagd met de ideale plaatindeling.

verzaagtafel 04

Een opdeelzaag heeft het grote voordeel dat de zware platen niet moeten gedragen worden. Op de machine zweven ze op een 'luchtkussen' en zijn ze gemakkelijk te verplaatsen zonder kans op beschadiging. Een bijkomend voordeel is de hoge graad van nauwkeurigheid: de verzaagde stukken zijn nauwkeurig tot op 0,1 mm.

Uw maatwerk wordt door APOK perfect uitgevoerd. Onze APOK-medewerkers staan klaar voor technisch advies en professionele oplossingen. Zo spelen we perfect in op de behoeften van dakdekkers en aannemers.

Ruime voorraad,
snelle leveringstermijn
APOK Kampenhout heeft een ruime voorraad aangelegd van de meest courante producten en kleuren (Trespa, Rockpanel, vezelcement,...). Voor alle technische informatie, beschikbaarheid van de verschillende kleuren van de verschillende platen, kan u terecht bij uw APOK filiaalhouder. We hebben voor u het plaatmateriaal op stock, en kunnen deze op maat gezaagd leveren binnen de kortst mogelijke termijn.

Service en Advies
APOK is al vele jaren dé partner bij uitstek voor het hellend- en plat dak maar beschikt eveneens over een uitgebreid assortiment kwalitatieve gevelproducten. APOK helpt u bij de keuze van het juiste type materiaal en reikt u praktische oplossingen aan. Dankzij de nieuwe opdeelzaag worden uw Trespa en Rockpanel platen voor u op maat verzaagd. Alle stukken krijgen een label met vermelding van volgnummer en de afmetingen. Alle platen worden voor u perfect op maat afgewerkt.

APOK is uw partner, ook voor uw gevelprojecten. APOK beantwoordt hierover dan ook graag al uw vragen.

APOK is de specialist in een compleet aanbod professionele dak- en gevelmaterialen

APOK staat in de sector bekend om de ruime voorraden, de zeer klantgerichte service en haar efficiënt logistiek netwerk.

Wij bieden de professionele dakwerker een totaalpakket aan van producten en diensten. APOK is uw one-stop-shop met een assortiment dak- en gevelproducten dat varieert van EPDM, non-ferro, isolatie, hout, roofing, tot dakpannen, sidingplanken, leien, natuurleien, enz. Met een team van 250 enthousiaste en gedreven medewerkers blijft APOK bouwen aan een continue groei.