Ben je een professional in de bouwsector?

Log in of registreer je voor een account. Met een login zie je jouw persoonlijke prijzen!

logo DERBIGUM

Derbigum produceert innovatieve, duurzame en ecologische dakmembranen. Deze worden in de markt erkend voor hun uitgesproken duurzaamheid en stevigheid. Ze vormen dus de beste basis voor extra functies - zoals zonnepanelen, terrassen, groenaanplanting, … - op een dak

Derbigum-Supplier-page-Apok
  • Bewezen levensduur van minimum 50 jaar
  • 100% recycleerbaar
  • Hoogkwalitatieve APP-samenstelling
  • Dubbele wapening
  • Geproduceerd in België

Wist je dat Derbigum bovendien oude roofing recycleert? Met de grootste recyclage unit van Europa wordt jaarlijks tot 5.000 ton oude roofing gerecycleerd tot de perfecte grondstof om nieuwe roofing te produceren. Zo recycleerde Derbigum reeds de oude daken van de Opel-fabrieken in Antwerpen, van ArcelorMittal in Herstal en zelfs Disneyland Parijs.

Met het No Roof To Waste-programma neemt Derbigum zijn verantwoordelijkheid en maakt het werk van circulariteit.


Dankzij ons circulair programma zijn we in staat om producten te ontwikkelen die recyclaat bevatten. Hiermee leveren we dezelfde kwaliteit, terwijl we onze CO2-uitstoot gevoelig verminderen.

  • DERBICOAT NT is een bitumineuze onderlaag die DERBITUMEN bevat, een grondstof die verkregen wordt door het recycleren van snijafval en oude bitumineuze dakbanen. DERBICOAT NT is versterkt met een composiet glas/polyesterwapening, die aan de onderlaag een grote scheurweerstand verleent.

  •  DERBIGUM NT is 100% recycleerbaar. Het wordt vervaardigd uit een grondstof die afkomstig is van het hergebruik van snijresten van werven en oude bitumineuze daken aan het einde van hun levensduur. Dankzij de specifieke formulering in combinatie met polymeren maakt dit membraan ideaal voor een ontwerp van ecologische en circulaire daken

  • DERBITWIN NT is een kwalitatief hoogwaardige product dat bijzonder gewaardeerd wordt om zijn esthetische karakter. De dubbele waterdichtingstechnologie (ETB + APP*) garandeert maximale duurzaamheid. De toplaag met ingewalst granulaat – beschikbaar in donkergrijze, lichtgrijze en witte uitvoering – zorgt voor optimale UV-bestendigheid en extra stevigheid.
Derbigum-NT-gamma