Ben je een professional in de bouwsector?

Log in of registreer je voor een account. Met een login zie je jouw persoonlijke prijzen!

Opleidingen

Spijker je kennis bij tijdens onze opleidingen

Het aanbod van bouwmaterialen verandert constant en aan een heel snel tempo. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen op een correcte manier met onze producten aan de slag kan gaan, organiseert APOK zeer regelmatig opleidingen. Neem een duik in de mogelijkheden.

Meer wooncomfort, meer aandacht voor energieprestaties, oog voor esthetiek en techniek, … Het zijn aandachtspunten die elke dakdekker of gevelspecialist hoog op de agenda heeft staan. In de praktijk betekent het dat je bij projecten de nodige vaardigheden inzet om goede producten op een correcte manier te integreren.

Erkende opleidingscentra
Om dakdekkers en gevelspecialisten te informeren over aanpassingen, verbeteringen, updates of uitbreidingen reikt APOK een reeks van opleidingen aan. Samen met fabrikanten en leveranciers organiseren we sessies in onze filialen of in onze drie APOK opleidingscentra (Kampenhout, Luik en Manage). Onze centra zijn erkend door Constructiv. Door deze erkenning kunnen bouwbedrijven via Constructiv genieten van een financiële ondersteuning in de opleidingskosten.

Types opleidingen
In de opleidingen van APOK is voor ieder wat wils terug te vinden. We stellen de grote blokken alvast kort voor.
  • EPDM. Onze gratis EPDM-dagopleiding (8u-niveau II) en EPDM-vervolmakingscursus (4u-niveau IV) zijn praktische scholingen. Ze vinden plaats in onze drie opleidingscentra.
De opleidingskalender kan je hier raadplegen of je kan informeren in jouw APOK filiaal.

 
  • VMZINC. De VMZINC-opleidingen focussen op de praktische uitvoering van zinkwerken of gevelbekleding. Deelnemers leren hoe een correcte werf af te leveren en een hoger rendement te behalen. VMZINC kan de opleidingen ook uitbreiden naar een hoger niveau met aandacht voor het plaatsen van detailleringen.
De opleidingskalender kan je hier raadplegen of kan je informeren in jouw APOK filiaal.

 
  • Heli Safety Academy. Sinds 2021 bieden we drie modules aan van de Heli Safety Academy (HSA). Het gaat om ‘Veilig werken op hoogte’, ‘EHBO + kleine blusmiddelen’ en ‘Asbest, eenvoudige handelingen’. Samen met HSA hebben we per module een programma samengesteld op maat van onze APOK-klanten. De opleidingen vinden plaats op de terreinen van Heli Wetteren en duren telkens een dag.
Inschrijven kan via mail naar hsa@heli.be.  Voor meer informatie kan je terecht bij Heli via Lindsay Vercruyssen op 0497 41 93 13 of lv@heli.be.