Ben je een professional in de bouwsector?

Log in of registreer je voor een account. Met een login zie je jouw persoonlijke prijzen!

Bouwverlof

Bekijk hier voor onze openingsuren tijdens het bouwverlof.

Wie is APOK?


 

Het Belgische APOK werd meer dan 60 jaar geleden opgericht en maakt deel uit van de internationale groep Fedrus International, een in België gebaseerde bouwmaterialengroep actief in de productie en distributie van dak- en gevelmaterialen en services.

APOK biedt de dakwerker en gevelspecialist een totaalpakket van producten en diensten aan, zowel in hun filialen als via de online winkel. Met hun 32 filialen zijn zij niet enkel de grootste verdeler maar ook marktleider van dak- en gevelmaterialen in België.

APOK staat in de sector bekend om zijn zeer klantgerichte service, zijn efficiënt logistiek netwerk, zijn maatwerk en uitgebreid winkelnetwerk. Expertise, technische ondersteuning, professionele opleidingscentra, maatwerk van zink, koper en aluminium, leveringen bij de klant en een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen zijn hierin essentieel.
Met een team van 265 enthousiaste, ervaren en gedreven medewerkers blijft APOK bouwen aan een continue groei om de beste partner te zijn voor de dak-en gevelprofessional.