Maatwerk

Laat je zink op maat plooien en je platen nauwkeurig zagen

Bij het plooien van zink of koper en het zagen van platen wil je als dakdekker snel kunnen schakelen. APOK plooit en zaagt daarom maatwerk terwijl jij op de werf in de weer bent. Voor staande naad kunnen we onze machines meebrengen en ter plaatse een afgewerkt product maken.

Maatwerk bestellen? Geef het door via WhatsApp !

De bestelling kan je zoals steeds in of via jouw filiaal doorgeven, maar als de tijd dringt dan kan het ook sneller. Bezorg ons via WhatsApp een foto van het maatwerk, stuur ons de juiste afmetingen door en wij gaan ermee aan de slag.  
Contacteer jouw filiaal voor het WhatsApp nummer !


Vul je liever een standaard document in om naar onze medewerkers te sturen? Download dan hier een formulier en mail dit door naar uw APOK filiaal
- Bakgoten in zink en koper
- Staande naad in zink en koper
- Kraallatten in zink en koper
- Ander maatwerk in zink en koper
- Muurkappen en ander maatwerk in aluminium
- Zaagwerk (Trespa / Rockpanel)
- Aanvraagformulier aluminium muurkappen (opmeting op de werf)

Zink en platen op maat
Breek je ’s ochtends een bakgoot uit en wil je aan het einde van de dag meteen nieuw maatwerk plaatsen? Het is een herkenbare situatie en om je als dakdekker op dat moment verder te helpen, kan je in onze APOK-filialen terecht om zink van VMZINC (natuurlijk zink, ANTHRA-ZINC®, QUARTZ-ZINC®) en koper te laten plooien tot een lengte van zes meter. Met zink of koper alleen plaats je echter nog geen nieuwe goot en dus kan je ook plaatmateriaal tot 4,5 meter (Trespa®, Rockpanel, Kronoart en Cembrit vezelcementplaten) op maat laten verzagen.
 

 Plooien en zagen terwijl je verder werkt
Terwijl het werk op de werf verder loopt, gaan onze APOK-medewerkers met de bestelling aan de slag. Zink en koper plooien we op onze CNC-gestuurde plooibanken. De platen zagen we met een hoge graad van nauwkeurigheid voor een precisie tot op 0,1 mm. Bij de platen zorgt een geïntegreerd optimaliseringsprogramma ervoor dat we alle stukken met de ideale plaatindeling verzagen. Daardoor hoef je geen zware platen te dragen en verkleint de kans op beschadiging bij het verplaatsen.

Extra service: staande naad projecten
Een aantal van onze APOK-filialen beschikt over een eigen staande naad machine. Staande naad kan je als techniek toepassen voor zowel dakbedekking als gevelbekleding. Je kan de typerende banen verkrijgen in natuurzink van VMZINC(PLUS), QUARTZ-ZINC®, ANTHRA-ZINC®, PIGMENTO, koper en aluminium.

Productie op de werf
De staande naad machines zorgen voor snel en precies werk dat we zelfs op de werf kunnen komen uitvoeren. Onze vrachtwagens brengen de machines en bobijnen mee en maken de afmetingen van de staande naad op de werf zelf. Je krijgt ter plekke een afgewerkt product, maar je kan ook kort op de bal spelen als het nodig blijkt om afmetingen op het laatste moment te wijzigen.

We gebruiken cookies om u de beste service aan te bieden. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.