APOK Exclusives

Met APOK Exclusives kan je uitpakken!

Bij APOK werken we dag in, dag uit samen met dak- en gevelprofessionals zoals jou. Het beste materiaal, persoonlijk advies, leerrijke workshops en zo veel meer: bij APOK bieden we je alles om van ieder dak- of gevelproject opnieuw een succes te maken.

Giet 60 jaar ervaring in een productgamma en je krijgt… APOK Exclusives

Al 60 jaar is dak- en gevelbekleding onze natuurlijke habitat. We kennen de noden van de stiel, weten hoe de markt evolueert en horen iedere dag van jou en andere stielmannen wat jullie vereisten zijn en aan welke standaarden dak- en gevelbekleding moeten voldoen.

Met die kennis moesten we wel aan de slag!

Op basis van die ervaring, zijn onze experts aan de slag gegaan om een eigen APOK productlijn te ontwikkelen. Deze producten vind je in ons gamma onder de naam APOK Exclusives. Momenteel hebben we een assortiment van een 18-tal producten voor platte en hellende daken ter beschikking.

APOK Exclusives: prijs/kwaliteit en altijd beschikbaar

APOK Exclusives is een label voor hoge kwaliteit die we kunnen garanderen dankzij onze jarenlange expertise. Het voordeel van een huismerk, is dat we het jullie goedkoper kunnen aanbieden. Zo heb je als stielman garantie op topkwaliteit voor een zeer scherpe prijs. 

Bovendien hebben we de producten altijd op stock. We kunnen zelf de voorraad beheren en zorgen ervoor dat er in elk filiaal altijd voldoende stock aanwezig is om aan je noden te voldoen.

Tot slot, is ieder APOK Exclusives product - what’s in a name - ook exclusief! Je vindt ze enkel in onze filialen! Daar kan je al eens mee uitpakken.

Hebben we je interesse kunnen prikkelen? Kom dan gerust eens langs. In elk van onze 30 filialen vind je onze 10 producten van de APOK Exclusives lijn terug. Ons team staat er klaar om je persoonlijk advies te geven over de gepaste dak- en gevelmaterialen voor jouw project.

Ons volledige gamma vind je hieronder terug:

 
APOK Onderdakfolie 145 APOK Onderdakfolie 160 APOK Onderdakfolie 210 
APOK Topband (zwart) APOK Topband (bruin) APOK Topband (rood)
APOK
Hoekkeperrol (anthraciet)
APOK Hoekkeperrol (rood) APOK Hoekkeperrol (bruin)
APOFLEX 4T  APOFLEX 4AD APOFLEX 4AB
APOMAX    
APOSTICK    
APOROCK    
Voetbuis RAL 9005    
APOCOLL    
APOPRIMER    

We gebruiken cookies om u de beste service aan te bieden. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.