Ben je een professional in de bouwsector?

Log in of registreer je voor een account. Met een login zie je jouw persoonlijke prijzen!

Maatwerk

Laat je zink, koper & aluminium op maat plooien en je platen nauwkeurig zagen. 

Website-foto-1
WLY-18-websize

Elk dak is uniek en net daarom bieden wij dakwerkers de mogelijkheid om maatwerk bij APOK te bestellen. Dat kan je makkelijk in onze filialen doen of je kan het ook via WhatsApp doorsturen.  Wij verzorgen jouw maatwerk terwijl jij op de werf in de weer bent. Zo kunnen wij een snelle en kwaliteitsvolle service aanbieden. Voor staande naad kunnen we zelf onze machines meebrengen en ter plaatsen een afgewerkt product maken.

Ons aanbod

Website-foto-2

Zink, koper & aluminium op maat plooien

Breek je 's ochtends een bakgoot uit en wil je in de loop van de dag meteen nieuw maatwerk plaatsen? Het is een herkenbare situatie en om je als dakwerker op dat moment verder te helpen, kan je in onze APOK filialen terecht om zink van VMZINC (natuurlijk zink, ANTHRA-ZINC®, QUARTZ-ZINC®, Pigmento-Zink, Azengar-Zink), koper en aluminium te laten plooien tot een lengte van zes meter. Zowel bakgoten als afwerkprofielen kunnen we op een van onze 30 CNC-gestuurde plooibanken naar de wens van de klant plooien. 

Verzagen van platen voor gevelbekleding

APOK brengt voornamelijk de gevelbekleding van 4 merken op de markt: RockpanelKronoartTrespa en Cembrit vezelcementplaten. 
De gevelplaten zagen we met een hoge graad van nauwkeurigheid. Het optimaliseringsprogramma zorgt ervoor dat de platen optimaal benut worden. Hierdoor wordt het rendement van de plaatsing op de werf verhoogd. Daardoor hoef je geen zware platen te dragen en verkleint de kans op beschadiging bij het plaatsen.

Website-foto-4

Extra service bij ons maatwerk

Bestellen? Geef het door via WhatsApp!

Maatwerk kan je zoals altijd in of via jouw filiaal doorgeven, maar als de tijd dringt dan kan het ook sneller. Bezorg ons via WhatsApp een foto van je maatwerk, stuur ons de juiste afmetingen door en wij gaan er verder mee aan de slag. Contacteer jouw filiaal voor een WhatsApp-nummer! 

Website-foto-5
WLY-192

Staande naad op de werf

De staande naad machines zorgen voor snel en precies werk. Staande naad kan je als techniek toepassen voor zowel dakbedekking als gevelbekleding. Je kan de typerende banen verkrijgen in natuurzink van VMZINC, QUARTZ-ZINC®, ANTHRA-ZINC®, PIGMENTO, AZENGAR, koper en aluminium.  

Onze profileermachines  kan je in een aantal van onze APOK filialen terugvinden maar daar stopt het niet, met onze vrachtwagen brengen we de machines en bobijnen tot bij jou en maken we de afmetingen van de staande naad op de werf zelf. Je krijgt ter plekke een afgewerkt product, maar je kan ook kort op de bal spelen als het nodig blijkt om afmetingen op het laatste moment te wijzigen. 

Website-maatwerk-1
Website-maatwerk-2
WLY-1-websize

Waar men staande naad kan profileren kunnen we ook centreren. Deze machine gaat de staande naad buigen, meestal voor kleinere dakkapellen en grotere gebogen daken. Informeer je zeker in jouw filiaal en we helpen je verder!  

Gevelpanelen in zink

Is een gevelbekleding onder de vorm van horizontaal of verticaal geplaatste profielen in VMZINC waarbij Quartz, Anthra en Pigmento de meest courante texturen zijn. De panelen met een dikte van 24mm zijn as-op-as 200, 250 of 300mm met inbegrip van een verdoken voeg welke 15 of 20mm bedraagt. Op uw vraag kunnen wij de opmeting verzorgen waarbij vervolgens een plan ter goedkeuring wordt voorgelegd. Na overleg starten wij de productie van uw project.  U kan de  opmeting zelf in handen nemen waarbij u de volledige bestelbon invult…..

Depuis-Sebastian-ref-Boncelles1
Aquaproof-Daktari-ref-Everberg3

Opmeten van muurkappen in aluminium? 

Een APOK medewerker komt ter plaatse voor het opmeten van de muurkappen met een standaard dikte van 2mm. Of je kan dit aanvraagformulier invullen en naar jouw filiaal sturen. Op basis hiervan zal er een plan opgemaakt worden en na de goedkeuring van dit plan zal de productie opgestart worden. 

Koperen rietvorsten

Wij maken volledig op maat de elementen met toebehoren in koper voor de nok op een rieten dak. 
Informeer in jouw filiaal naar deze services

Schouwkappen in koper en inox (bovenop de schouw geplaatst) 

Aan de hand van dit ingevulde formulier starten we de productie van uw schouwkap.  

rieten-vorst
WLY-111-websize
WLY-132-websize
WLY-117-websize
WLY-128-websize