Ben je een professional in de bouwsector?

Log in of registreer je voor een account. Met een login zie je jouw persoonlijke prijzen!

logo-Kronoart

Built to last™

Kronoart® hoogwaardige architectonische gevelbekleding is de ideale combinatie van de nieuwste technische prestaties en esthetische vrijheid. Deze HPL-platen hebben een langere levensverwachting, zijn eenvoudig te hanteren, uiterst brandwerend, maar ook weers- en uv-bestendig. Ook is Kronoart® geschikt voor inspirerende en creatieve toepassingen. Wat het karakter, de omvang of de functie van het gebouw ook is, met Kronoart® kunt u uw idee realiseren tegen een betaalbare prijs.

epd verified- logo

Kronoart-1

De voordelen op een rijtje

Kronoart-2

UV-BESTENDIG
Kronoart® is behandeld zodat het gedurende de volledige levensduur uv-bestendig blijft.U kunt er zeker van zijn dat uw project er zelfs na jaren nog uitstekend uitziet.


HOGE DUURZAAMHEID
Kronoart® is een hogedruklaminaat-plaat (HPL) die geschikt is voor de meest veeleisende situaties. De bovenlaag ziet er na jaren nog als nieuw uit.

SCHOKBESTENDIG
Door de combinatie van de sterke laminaat plaat en duurzame bekleding van Kronoart® ontstaat een materiaal dat bestand is tegen schokken, zowel tijdens de installatie als tijdens de levensduur

SLIJTVAST
De bovenlaag van Kronoart® is bestand tegen krassen die kunnen ontstaan door hantering en reiniging of door rondvliegende deeltjes als grind en zand.

WEERSBESTENDIG
Extreme weersomstandigheden en temperaturen hebben geen nadelige gevolgen voor Kronoart®. Het is daarom het ideale materiaal voor locaties met veel blootstelling, zowel op horizontaal als verticaal vlak

EENVOUDIG TE ONDERHOUDEN
Weinig onderhoud is een van de eigenschappen van Kronoart®. Het is ontwikkeld om de onderhoudscycli te verlengen.De hoogwaardige bekleding van Kronoart®stoot vuil af en kan indien nodig eenvoudig worden gereinigd.

Kronoart-3

Naast creatieve vrijheid biedt Kronoart® veel praktische voordelen. Tijdens het lamineerproces wordt een zeer hoge druk en hoge temperatuur toegepast. Hierdoor ontstaat een materiaal dat eenvoudig hanteerbaar, zeer stabiel en sterk is. Ook is het zeer weersbestendig en gecertificeerd conform EN438-6 type EDF. Kronoart® is geschikt voor geventileerde gevelsystemen, gevelbekleding, zonweringen, scheidingswanden, omheiningen, balustrades enz.

Kronoart-4

Wat uw project ook is, wij kunnen het voor u regelen Kronoart® biedt ontelbare toepassingsmogelijkheden waarmee u iets speciaals kunt creëren, zelfs met een beperkt budget. Een opvallend statement in een publieke ruimte behoort tot de mogelijkheden. Of wat dacht u van een inspirerende vorm van stadsvernieuwing met hoogwaardige effecten of felle kleuren. Een huis of werkplek hoeft nooit meer saai te zijn met gevelbekleding die betaalbaar, praktisch.

Kronoart-5