Ben je een professional in de bouwsector?

Log in of registreer je voor een account. Met een login zie je jouw persoonlijke prijzen!

logo-ORSOL

Orsol 1

TECHNISCHE KNOWHOW MET EEN CREATIEVE TOUCH 

Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector profileert ORSOL zich als ontwerper en producent van muurbekleding en architecturale elementen in gereconstrueerde steen.

ORSOL, één op en top Frans bedrijf in het hartje van Zuidwest Frankrijk, meer bepaald in Saint-Quentin-du-Dropt, biedt een heel scala van producten aan waaronder stenen voor gevelbekleding, voor binnen- en buitentoepassing. Als extra en voor de aankleding van de tuin vullen wij het gamma aan met pilaren en muurkappen. Al onze materialen onderscheiden zich door hun duurzaamheid en installatiegemak.  Zij zijn dan ook de ideale oplossing voor uw gevelverfraaiing, uw binnendecoratie die extra touch te geven en buitenruimtes cozy in te richten.     

EINDELOOS PALET AAN MOGELIJKHEDEN

Onze gevelstenen en bakstenen zijn veelzijdig; enerzijds zijn ze geschikt voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten, anderzijds lenen ze zich voor een toepassing op de particuliere markt, alsook voor de collectieve woonvormen en openbare gebouwen. Al onze materialen zijn verkrijgbaar in een waaier van tinten waardoor ze dan ook perfect aansluiten bij eventuele moderne trends als klassieke traditionele projecten. Voor elk wat wils!

Ook onze afwerkingsaccessoires; hoeken en lateien, bieden dat extra voor uw totaalpakket, voor elk project.

ERKENDE KWALITEITSZORG

Kwaliteitszorg, onze zorg binnen Orsol. 

Niet alleen voldoen onze producten aan hoge kwaliteitseisen, wij zijn bovendien fier u te mogen melden dat wij twee Technische Experimentele beoordelingen in de bouwsector behaalden, namelijk de Franse Atex. De ene heeft betrekking op het traditionele metselwerk, de andere op thermische buitenisolatie. Om de professionele klant zoveel mogelijk te begeleiden bij hun projecten heeft ORSOL een database aangelegd met BIM-bestanden in Revit- of Archicad-formaat. Op onze website kan u naadloze (seamless) textuurbestanden downloaden waarmee u realistische 3D-weergaves kunt creëren voor de meest diverse projecten.

VERANTWOORDE INNOVATIE

ORSOL is een Franse onderneming die zich actief inzet voor het milieu en investeert jaar na jaar in onderzoek om de kwaliteit en de esthetiek van zijn producten te verbeteren en tegelijkertijd de Impact van CO2 te verlagen. Net daarom heeft ORSOL NEOMINERAL® ontwikkeld; een innovatief materiaal dat een belangrijk koolstofarm alternatief biedt voor natuursteen.

NEOMINERAL® is uitsluitend samengesteld uit hoogwaardige minerale granulaten en wordt vervaardigd en koud geaggregeerd volgens een puzzolaanproces. 

Door deze aloude techniek te combineren met recentere technologieën is het ORSOL-Labo erin geslaagd een zowel hoogwaardig technisch als koolstofarm materiaal te produceren.

B5T-Adrien85-Cuisiniste-Photo-StephaneAudran-SerieL-Studio