Ben je een professional in de bouwsector?

Log in of registreer je voor een account. Met een login zie je jouw persoonlijke prijzen!

Resitrix, de top in EPDM-dakafdichting

  • Lange levensduur van minstens 50 jaar
  • Duurzame bescherming dankzij interne bewapening
  • Brandveilig, zonder vlam op het dak
  • 25 jaar productgarantie
Resitrix-4-membranen-2560-x-1680

RESITRIX AUTHORIZED DEALER

Als Resitrix© Authorized Dealer zijn wij uw waterdichte garantie op authentieke topkwaliteit mét exclusieve product- en servicevoordelen.

25 JAAR PRODUCTGARANTIE
Je leest het goed. Wanneer je Resitrix© aankoopt bij een Authorized dealer geniet je van maar liefst 25 jaar productgarantie* op de membranen. Zo zeker zijn wij van de kwaliteit en waterdichtheid van dit topproduct.

VM BUILDING SOLUTIONS WARRANTY KWALITEITSLABEL
Resitrix die je aankoopt via een Resitrix© Authorized Dealer onderscheidt zich met een duidelijk herkenbaar VM Building Solutions Warranty kwaliteitslabel op het membraan zelf. Enkel wanneer je Resitrix© met dit kwaliteitslabel aankoopt kan je aanspraak maken op het gratis garantiecertificaat voor 25 jaar productgarantie*.


ATG GECERTIFICEERDE ROLLEN
ATG-1790 van Resitrix© Authorized Dealer is een doorlopende technische goedkeuring van de BUtgb. Dankzij dit label kan je er volledig op vertrouwen dat Resitrix© EPDM voldoet aan alle wetgeving, kwaliteits-en veiligheidseisen.

Resitrix opleidingstraject
Is Resitrix© volledig nieuw voor jou of ben je er al enigszins mee vertrouwd? In beide gevallen kan je terecht in het Resitrix-opleidingstraject van VM Building Solutions.

Niveau 1, 2 en 4 zijn helemaal gratis. Niveau 3 is een betalende opleiding maar hier komen we je tegemoet met een cashback voucher ter waarde van € 250.

Resitrix, uw waterdichte garantie voor topkwaliteit én service

Resitrix staat voor topkwaliteit en veelzijdigheid
In het Resitrix-gamma vind je vier verschillende types membranen terug.

Resitrix SK W
Wortelvaste EPDM, bestaand uit een toplaag in gewapend EPDM en een zelfklevende onderlaag in SBS.

Resitrix SK P. 
Partieel zelfklevende afdichtingsbaan in gewapend EPDM met lasbare overlappen.

Resitrix MB. 
Een toplaag in gewapend EPDM en een onderlaag in SBS met PE folie. Zeer geschikt voor geballaste en mechanisch bevestigde daken.

Resitrix CL. 
Een toplaag in gewapend EPDM en een onderlaag in bezand SBS. Elke variant biedt een hoogwaardig afdichtingssysteem voor platte daken.

Resitrix-groendak-2560-x1680

Wat maakt Resitrix tot een absolute koploper in EPDM-dakafdichtingen?

Resitrix-lasnaad-2560-x1680

Duurzame bescherming dankzij interne bewapening 
Resitrix-membranen combineren een robuuste EPDM-toplaag met een interne glasvlieswapening voor ongeëvenaarde dimensionele stabiliteit en een hoge ponsweerstand versterkt door een volwaardige SBS-onderlaag.

Brandveilig, zonder vlam op het dak 
Met Resitrix maak je een waterdichte thermisch gelaste verbinding tussen de hechtlaag en de SBS-bitumenlaag.

Makkelijk te installeren
Resitrix® vereenvoudigt alle dakdetails omdat je slechts één systeem van overlapverbinding en een beperkt aantal accessoires nodig hebt. Je maakt de naadverbinding door middel van lassen met warme lucht. Eens de bitumen uit de naad loopt, heb je een goede verbinding gemaakt en is een directe visuele controle van de kwaliteit mogelijk. De plaatsing gebeurt zonder veel toebehoren of snijafval omdat je overschotten van het membraan kan gebruiken voor de details.

Over VM Building Solutions

VM Building Solutions biedt bouwoplossingen aan voor professionals in dak en gevel.

VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialen handelaar in West-Europa en is toonaangevende fabrikant en leverancier van zinktoepassingen voor de bouwsector. VM Building Solutions is gespecialiseerd in kwaliteitsvolle materialen zoals EPDM en gelamineerd zink bestemd voor de bouwprofessional.

Het team van VM Building Solutions heeft een sterke knowhow verworven als wholesaler van EPDM-rubber producten. Deze technische expertise is de hoeksteen van hun samenwerking met dakwerkers, architecten en bouwheren. Ze begeleiden nieuwbouw- en renovatieprojecten van a tot z, met technische ondersteuning op maat in elke fase. 
 
 VM Building Solutions biedt daarnaast ook extra ondersteuning en een brede waaier aan opleidingen aan. Ze bieden verschillende gepersonaliseerde opleidingstrajecten op maat aan, van kennismakingsessies tot expertopleidingen. 

“Met respectievelijk 185 en 40 jaar ervaring in zink en EPDM, wordt VM Building Solutions op de Europese markt en daarbuiten beschouwd als de referentie en de partner voor professionals in dak en gevel."

Hendrik Deraedt,
Managing director VM Building Solutions