Ben je een professional in de bouwsector?

Log in of registreer je voor een account. Met een login zie je jouw persoonlijke prijzen!

Rockpanel-Logo

Breed assortiment

Basistoepassing
Binnen het Rockpanel basissegment vindt u de juiste producten om een gebouw precies zo te renoveren als u wilt. De toepassingen voor rondom het dak en op de gevel zorgen voor een harmonieus geheel, dat u nog verder kunt personaliseren door detailleringen toe te voegen. 

  •  Rockpanel Ply 
  • Rockpanel Colours
20230130-RW-RP-PHO-2310-1

Design Gevels
In het Rockpanel Design-gevelsegment vindt u producten waarmee u alle kanten op kunt: zowel qua vorm als qua kleur. Met de meest innovatieve kleurencombinaties en kleurschema’s en gevelborden die u kunt buigen, ontwerpt u gebouwen met een expressief karakter en eigen, unieke identiteit.

  • Rockpanel Colours
  • Rockpanel Metals
  • Rockpanel Chameleon

Natuurlijke Gevels
Met de producten in het Rockpanel Nature-segment bent u perfect in staat om het organische aspect van de natuur in uw creatie te verwerken. De ideale oplossing wanneer u een gebouw wilt laten passen in een natuurlijke omgeving.


  • Rockpanel Woods
  • Rockpanel Stones
  • Rockpanel Natural

Bestendigheid

Uw opvallende gevelontwerp moet een duurzaam effect hebben. Niet alleen door indruk te maken op voorbijgangers, maar ook door een blikvanger voor de lange termijn te worden.

Weinig onderhoud nodig
Gebouwen zijn onderdeel van de wereld waarin we leven. Bij Rockpanel vinden we dan ook dat ze in dienst moeten staan van degenen die ze gebruiken. We hebben er daarom voor gezorgd dat onze panelen goed tegen vuil kunnen en weinig onderhoud nodig hebben. Ze zijn zo makkelijk te onderhouden dat slechts een keer per jaar wassen met water genoeg is. Hierdoor kunnen kinderen lekker zorgeloos spelen bij hun schoolgebouwen.

Installatievoordelen
Door Rockpanel gevelpanelen te gebruiken bespaart u veel tijd en onderhoudskosten. Het begint al bij de installatievoorbereiding. Omdat het plaatmateriaal unieke eigenschappen bezit en makkelijk te bewerken is, bespaart u aanzienlijk veel tijd. Een snelle montage zal resulteren in lagere personeelskosten en materiaal.


Perfect voor zowel renovatie als nieuwbouw
Hoe groot of klein het project ook is: nieuwbouw of renovatie, een complete gevel of toepassing rondom het dak: Rockpanel plaatmateriaal biedt de perfecte oplossing. 

20230918-RW-RP-PHO-2540

Rockcycle

Kies voor Rockcycle en lever een bijdrage aan de circulaire economie. In de bouwbranche en de industrie wordt steeds vaker bewust gekozen voor natuurlijke materialen en processen met een minimale impact op de omgeving.

Maak gebruik van Rockcycle bij de renovatie of sloop van uw project en draag bij aan een beter milieu door vermindering van afval én een verlaging van het primaire grondstofverbruik.

‘Waste no more
Rockcycle biedt professionele ondersteuning bij de inzameling en verwerking van ROCKWOOL rotswolresten. In samenwerking met Renewi, expert op het gebied van inzameling, verwerking en recycling van restmaterialen.

 Renewi ziet afval als kans. Met hun jarenlange kennis en ervaring, gecombineerd met innovatie en de nieuwste technologie, zetten ze afval weer om tot bruikbare materialen. Op die manier winnen we uit het afval van vandaag de grondstoffen van morgen.