Ben je een professional in de bouwsector?

Log in of registreer je voor een account. Met een login zie je jouw persoonlijke prijzen!

logo secuone

De strakke toplaag voor een kwaliteitsvol plat dak

 • Tot 70% sneller werken dankzij pre-tape
 • Brandveilige plaatsing zonder vlam op het dak
 • Verwachte levensduur van minstens 50 jaar

Duurzame dakbedekking, bestand tegen extreme weersomstandigheden

SecuOne-1
SecuOne-4

Met SecuOne EPDM voorziet u het dak van een duurzame beschermende toplaag in EPDM-rubber.

SecuOne is namelijk voorzien van een gepatenteerd extra zwaar bitumenschild. Mede dankzij de massieve polyesterwapening aan de onderzijde van de EPDM krijgt u het ultieme strakke dak. Met SecuOne ligt de waterdichte toekomst onder alle omstandigheden op uw dak. Het succes van dit waterdichtingssysteem is gebaseerd op de grootst mogelijk denkbare zekerheid. 


De compacte rollen zijn 1,37 m breed en 15,25 m lang en standaard voorzien van een Pre-tape naad. Hun handige formaat maakt ze licht in gewicht en makkelijk transporteerbaar naar het dak. Pre-tape is een vooraf in de fabriek aangebrachte zelfklevende nadentape. Net omdat deze al vooraf werd aangebracht, kan de plaatsing tot 70% sneller. De overlapverbindingen zijn bovendien gegarandeerd 7,5 cm breed.

Dankzij de polyesterwapening is mechanische kimfixatie overbodig. De polyesterwapening zorgt ervoor dat EPDM-rubber beter bestand is tegen trekkrachten op het dak, onder invloed van temperatuurschommelingen. 
 
De fleeceback EPDM wordt verkleefd tot in de randen waar het horizontale dakvlak overgaat naar de verticale opstanden. Ten slotte bent u met deze EPDM-rubber zeker van helder regenwater en kunt u rekenen op een verwachte levensduur van minstens 50 jaar.

SecuOne-5

11 redenen om te kiezen voor SecuOne

SecuOne-3
 • Tot 70% sneller werken dankzij pre-tape
 • externe wapening met polyestervlies
 • Snelle verwerking zonder plooivorming
 • ATG-keuring
 • Verwachte levensduur : 50 jaar en meer
 • Milieuvriendelijk – 100% recycleerbaar
 • Sterk UV- en Ozonbestendig
 • Helderregenwaterattest
 • Geen brandgevaar bij de uitvoering (zonder vlam of bitumenketel)
 • Beloopbaar voor onderhoud bij alle weer
 • Bestand tegen extreme weersomstandigheden

Wordt SecuOne expert!

Is SecuOne volledig nieuw voor jou of ben je er al enigszins mee vertrouwd? In beide gevallen is het SecuOne EPDM opleidingstraject exact wat je zoekt. 

Het opleidingstraject bestaat uit 4 niveaus, van beginner tot expert. De opleidingen van niveau 1,2 en 4 zijn bovendien gratis!

Over VM Building Solutions

VM Building Solutions biedt bouwoplossingen aan voor professionals in dak en gevel.


VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialen handelaar in West-Europa en is toonaangevende fabrikant en leverancier van zinktoepassingen voor de bouwsector. VM Building Solutions is gespecialiseerd in kwaliteitsvolle materialen zoals EPDM en gelamineerd zink bestemd voor de bouwprofessional.

Het team van VM Building Solutions heeft een sterke knowhow verworven als wholesaler van EPDM-rubber producten. Deze technische expertise is de hoeksteen van hun samenwerking met dakwerkers, architecten en bouwheren. Ze begeleiden nieuwbouw- en renovatieprojecten van a tot z, met technische ondersteuning op maat in elke fase. 
 

VM Building Solutions biedt daarnaast ook extra ondersteuning en een brede waaier aan opleidingen aan. Ze bieden verschillende gepersonaliseerde opleidingstrajecten op maat aan, van kennismakingsessies tot expertopleidingen. 

“Met respectievelijk 185 en 40 jaar ervaring in zink en EPDM, wordt VM Building Solutions op de Europese markt en daarbuiten beschouwd als de referentie en de partner voor professionals in dak en gevel."

Hendrik Deraedt,
 Managing director VM Building Solutions