Ben je een professional in de bouwsector?

Log in of registreer je voor een account. Met een login zie je jouw persoonlijke prijzen!

Bouwverlof

Bekijk hier voor onze openingsuren tijdens het bouwverlof.

logo sureseal

Met het waterdichtingssysteem van Sure-Seal-EPDM ligt uw kwaliteitsvolle platte dak binnen handbereik

 • In talrijke formaten beschikbaar
 • Grote naadloze membranen mogelijk
 • Tot 70% sneller werken met Pre-tape 
 • Geen vlam op het dak. EPDM is vuurvrij verwerkbaar
EPDM-SURESEAL-2560x1680
Sure-Seal-projectbeeld-2

Sure-Seal is verkrijgbaar in kleine en grote rollen van 3,05 m tot 15,25 m breed en van 30,50 m tot 61 m lang. Minder naadverbindingen op de werf en zo mogelijk nog kortere plaatsingstijden, snellere resultaten dus.

Met Sure-Seal kunt u rekenen op een dak met een extreem lange levensduur van 50 jaar en méér. Sure-Seal is 100% recycleerbaar, zeer milieuvriendelijk, heeft een helderregenwaterattest en een ATG-keuring. Het beschermt uw dak tegen de meest extreme weersomstandigheden. Met het waterdichtingssysteem van Sure-Seal- ligt uw kwaliteitsvolle platte dak binnen handbereik.
 

De kleinere rol met Pre-tape (3,05 m x 30,50 m) zorgt ervoor dat uw plaatsing vlot, efficiënt en gemakkelijk verloopt. Tot wel 70% sneller!

Met deze vooraf in de fabriek geplaatste zelfklevende nadentape maakt de dakwerker de naadverbindingen tot 70 % sneller. Zo werkt u met dezelfde kwaliteit, maar aan een hoger tempo. Het is comfortabel en veilig werken met deze EPDM, zonder vlam op het dak, zonder brandgevaar.

Sure-Seal is met een elasticiteit van 400% zeer elastisch. Hierdoor is deze EPDM-rubber beter bestand tegen trekkrachten op het dak onder invloed van temperatuurschommelingen. Bovendien is het beloopbaar onder alle weersomstandigheden en kunt u wanneer u wilt, het dak betreden. 
 
Ten slotte bent u met Sure-Seal-EPDM zeker van helder regenwater voor hergebruik en kunt u rekenen op een verwachte levensduur van minstens 50 jaar.

Sure-Seal-Pre-tape

11 redenen om te kiezen voor Sure-Seal

SURE-SEAL-03
 • ATG-keuring
 • Grote naadloze membranen mogelijk
 • In talrijke formaten beschikbaar
 • Verwachte levensduur : 50 jaar en meer
 • Duurzaam – 100% recycleerbaar
 • Sterk UV- en Ozonbestendig
 • Helderregenwaterattest
 • Geen brandgevaar bij de uitvoering (zonder vlam of bitumenketel)
 • Beloopbaar voor onderhoud bij alle weer
 • Bestand tegen extreme weersomstandigheden
 • Pre-tape naadsysteem waardoor tot 70% sneller werken

Wordt Sure-Seal expert!

Is Sure-Seal volledig nieuw voor jou of ben je er al enigszins mee vertrouwd? In beide gevallen is het Sure-Seal EPDM opleidingstraject exact wat je zoekt. 

Het opleidingstraject bestaat uit 4 niveaus, van beginner tot expert. De opleidingen van niveau 1,2 en 4 zijn bovendien gratis!

Sure-white

Sure-White is als witte variant van Sure-Seal zeer geschikt om te combineren met zonnepanelen of andere technische installaties. Dankzij de reflecterende eigenschappen van witte EPDM draagt deze combinatie namelijk bij voor een verhoogd rendement.
Aangezien het dakoppervlak  koeler blijft beperkt dit bovendien het hitte-eiland effect in stedelijke gebieden.

Over VM Building Solutions

VM Building Solutions biedt bouwoplossingen aan voor professionals in dak en gevel.

VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialen handelaar in West-Europa en is toonaangevende fabrikant en leverancier van zinktoepassingen voor de bouwsector. VM Building Solutions is gespecialiseerd in kwaliteitsvolle materialen zoals EPDM en gelamineerd zink bestemd voor de bouwprofessional.

Het team van VM Building Solutions heeft een sterke knowhow verworven als wholesaler van EPDM-rubber producten. Deze technische expertise is de hoeksteen van hun samenwerking met dakwerkers, architecten en bouwheren. Ze begeleiden nieuwbouw- en renovatieprojecten van a tot z, met technische ondersteuning op maat in elke fase. 
 
 VM Building Solutions biedt daarnaast ook extra ondersteuning en een brede waaier aan opleidingen aan. Ze bieden verschillende gepersonaliseerde opleidingstrajecten op maat aan, van kennismakingsessies tot expertopleidingen. 

“Met respectievelijk 185 en 40 jaar ervaring in zink en EPDM, wordt VM Building Solutions op de Europese markt en daarbuiten beschouwd als de referentie en de partner voor professionals in dak en gevel."

Hendrik Deraedt,
Managing director VM Building Solutions