Ben je een professional in de bouwsector?

Log in of registreer je voor een account. Met een login zie je jouw persoonlijke prijzen!

Gebouwd op krachtige waarden

Als Zwitsers familiebedrijf denken we aan de toekomstige generaties en doen we al tientallen jaren waar we het beste in zijn: Met nieuwsgierigheid, passie en gedrevenheid zetten wij ruwe grondstoffen om in innovatieve en duurzame vezelcement producten voor gevels, interieurs en tuinen.

Onze gevelplaten bieden een veilige keuze met hun onbrandbare eigenschappen, vereisen weinig onderhoud en zijn ontworpen om lang mee te gaan, wat zorgt voor gemoedsrust en duurzame schoonheid.

Swisspearl Patina Original

Natuurlijk en authentiek

Swisspearl Patina Original is een gevelplaat waarvan het oppervlak dunne schuurlijnen vertoont. Al is dit onze originele Patina plaat, alledaags is ze zeker niet.

De tijdloze kleuren van Swisspearl Patina Original evolueren in de loop van de tijd en veranderen de expressie van het gebouw. De plaat zal prachtig patineren en een fraaie esthetische uitstraling geven aan de gevel, met subtiele, unieke variaties op het oppervlak.

Swisspearl Patina Original combineert een moderne uitstraling met hoge prestaties. Met maarliefst 11 kleuren is het de perfecte keuze voor wie streeft naar een natuurlijke en authentieke look.

swisspearl-Patina-originalSwisspearl
swisspearl-2Swisspearl

Swisspearl Deco

Natuurlijk rustiek

Swisspearl Deco geeft geventileerde gevels een rustieke uitstraling. De nerven in de plaat zijn subtiel zichtbaar doorheen de dekkende watergedragen gekleurde acrylaattoplaag, zoals bij het fineerhout van het meubilair in uw living. Dit geeft de geverfde Swisspearl Deco-plaat een zachte, natuurlijke look.

De combinatie van de verfijnde structuur en de onevenaarbare kwaliteiten van de Swisspearl-vezelcementplaten, die uiterst onderhoudsvriendelijk zijn, maakt van de Swisspearl Deco-plaat dé geknipte oplossing voor de afwerking van uw gevel. Dit in doen we met 9 verschillende kleuren.

Wij steunen duurzamere bouw en gebouwen

Bij Swisspearl werken we hard aan de bevordering van duurzamer bouwen 

Als een van de toonaangevende leveranciers in de bouwsector zien we het als onze verantwoordelijkheid om de ontwikkeling in de juiste richting te sturen. We zijn partners van pioniers in de sector en we werken aan transparantie en tastbare oplossingen als het gaat om onze gezamenlijke inspanningen om een betere en duurzamere wereld te garanderen.


Waarom we op een duurzame manier moeten bouwen

Voor de wereld moeten we goed nadenken over hoe we handelen, en dit geldt ook voor de bouwsector. Klimaatverandering, verlies aan biodiversiteit en beperkte hulpbronnen vragen allemaal om een snelle overgang naar verantwoord, holistisch bouwen. Deze verantwoordelijkheid delen we allemaal.

Voor Swisspearl betekent dit voldoen aan de behoeften van vandaag zonder een negatieve impact te hebben op toekomstige generaties. Het komt er echt op aan om vandaag een beetje beter te zijn dan gisteren. Op deze pagina's kunt u meer lezen over onze producten en ons werk.

swisspearl-1Swisspearl
swisspearl-DecoSwisspearl