Ben je een professional in de bouwsector?

Log in of registreer je voor een account. Met een login zie je jouw persoonlijke prijzen!

De kwaliteiten van zink van VMZINC

Zink is een flexibel en natuurlijk materiaal dat zich eenvoudig laat bewerken en plooien. Die eigenschappen maken van zink de perfecte huid om uw gebouw te bekleden. Het is een nobel en zeer duurzaam materiaal dat bovendien onderhoudsarm is.

  • Natuurlijk en buigzaam materiaal voor de meest complexe vormen
  • Duurzaam en onderhoudsarm
  • Esthetisch en veelzijdig voor de meest unieke gebouwen
  • Bestand tegen extreme weersomstandigheden
Afbeelding1
Afbeelding2

VMZINC, Eeuwenlange ervaring en wereldwijde erkenning

VMZINC® produceert sinds 1837 een uitgebreid gamma gewalste zinkproducten voor de bouwschil. In het gamma van VMZINC vind je zowel gewalste (bobijnen en bladen) als vormgegeven producten. Naast traditionele systemen zoals staande naad voor daken en gevels, maar ook om toebehoren en afwerkingen voor waterdichtheid en de verluchting van daken. 

Ook voor systemen voor de afvoer van regenwater (goten, afvoerbuizen en accessoires) en voor interieur en ornamenten kan je bij VMZINC terecht.

Waarom kiezen voor VMZINC?

VMZINC zet sterk in op ondersteuning doorheen het hele bouwproces. In de ontwerpfase zoeken ze samen met de architect en de eigenaar naar de juiste oplossingen om het creatief gebruik van zink tot zijn recht te laten komen. 

Verderop in het proces staan ze ook de installateurs bij met raad en daad. Via ondersteuning op de werf, maar even goed via opleidingen, doet VMZINC er alles aan om het project en het gebouw de uitstraling te geven die het verdient

Volg het opleidingstraject en wordt VMZINC-professional

Tijdens de gespecialiseerde opleidingen van VMZINC kan je als professional in de bouwsector je theoretische kennis aanscherpen en je praktijkervaring vergroten. In ons programma vind je opleidingen voor elk niveau van beginner tot expert.Afbeelding3
Afbeelding4

Over VM Building Solutions

VM Building Solutions biedt bouwoplossingen aan voor professionals in dak en gevel.

VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dak materialen handelaar in West-Europa en is toonaangevende fabrikant en leverancier van zinktoepassingen voor de bouwsector. VM Building Solutions is gespecialiseerd in kwaliteitsvolle materialen zoals EPDM en gelamineerd zink bestemd voor de bouwprofessional.

Het team van VM Building Solutions heeft een sterke knowhow verworven als wholesaler van EPDM-rubber producten. Deze technische expertise is de hoeksteen van hun samenwerking met dakwerkers, architecten en bouwheren. Ze begeleiden nieuwbouw- en renovatieprojecten van a tot z, met technische ondersteuning op maat in elke fase. 
 
“Met respectievelijk 185 en 40 jaar ervaring in zink en EPDM, wordt VM Building Solutions op de Europese markt en daarbuiten beschouwd als de referentie en de partner voor professionals in dak en gevel."

Hendrik Deraedt,
Managing director VM Building Solutions