Ben je een professional in de bouwsector?

Log in of registreer je voor een account. Met een login zie je jouw persoonlijke prijzen!

Bouwverlof

Bekijk hier voor onze openingsuren tijdens het bouwverlof.

Boeddhistische tempel krijgt grondige opknapbeurt

Cupa leien transformeren het uitzicht van Dharma City te Florennes

“Cupa is een kwaliteitslei, die perfect bij de stijl van dit soort historische gebouwen past. Het was op alle vlakken dus een match voor dit project." 

20220209-133842
IMG-2431

Cevan Van Krevelen, zaakvoerder van Style Toiture: “Dharma City bevat maar liefst 860m². Het gebouw omvatte twee torens bij de inkom die we in een eerste fase aanpakten. In fase twee lag de focus op het hoofdgebouw. Onze taak lag bij de dakbedekking en isolatie.” 

“Het gebouw is een echte landmark in de omgeving. Iedereen kent het en weet dat het vroeger een klooster was dat tot een boeddhistisch bedevaartsoord werd omgevormd. Een fijn project en wij hadden er duidelijk zin in!”

Keuze voor stevigheid

“Voor de dakbedekking wilde ik absoluut met Cupa-leistenen werken waarvoor ik met het team van APOK Fleurus contact heb genomen. Bij APOK weet ik dat ik goed zit voor zowel de service, als de prijs en de producten. Het is heel fijn ook dat ze bij ieder project meteen meedenken over de materialen en hoeveelheden die je nodig hebt.”

“Cupa is een stevige lei, waardoor het zelden voorkomt dat ze breken op de palet. Dat vind ik een grote meerwaarde ook is het aangenaam werken want zo heb je weinig verlies op je aankoop,” voegt Cevan toe.


Unieke look met Cupa-leien

Wanneer we polsen bij onze APOK-collega’s te Fleurus horen we hetzelfde verhaal: “Cupa is een kwaliteitslei, die perfect bij de stijl van dit soort historische gebouwen past. Het was op alle vlakken dus een match voor dit project." 

We zijn meerdere keren ter plaatse geweest en kunnen met een gerust hart zeggen: het resultaat mag er zijn. Proficiat aan het team!"