Ben je een professional in de bouwsector?

Log in of registreer je voor een account. Met een login zie je jouw persoonlijke prijzen!

Vakmannen met passie aan de slag in Hermalle-sous-Argenteau

Schitterend om te zien dat er talloze dakwerkers zijn die trots zijn op hun vak en zich met hart en ziel inzetten voor hun klanten. Zo vinden wij van APOK, die dagelijks met deze vakmensen samenwerken. Alex van gevel- en dakwerkersbedrijf Alex et toit is zo iemand, vertelt filiaalverantwoordelijke van de APOK-vestiging van Waremme, Jonathan Hardiquest. Voor een prachtig herenhuis in Hermalle-sous-Argenteau nam Alex de volledige dakrenovatie met dakpannen van superieure kwaliteit voor zijn rekening. En het filiaal van Waremme leverde de leien. We spraken kort met zowel Alex als Jonathan.
 
Cupa-4-Alex-Toit-3

“APOK contacteerde ons een tijdje geleden voor een offerte. Ik vermoed dat ze bij ons terechtkwamen omdat de dakrenovatie van het herenhuis in Hermalle-sous-Argenteau een niet-alledaagse, vrij complexe opdracht was. En in zulke projecten zet ik het liefst mijn tanden,” vertelt Alex trots.

“Het dak van deze woning was aan vernieuwing toe. We startten een maand geleden en twee weken geleden rondden we af.  We namen de volledige renovatie van het dak voor onze rekening, uitgenomen de isolatie, want die bleef onaangeroerd,” gaat hij verder.

Hoe raakte Alex et toit betrokken bij dit project?

"Het was Alex & toit die aan de klant een offerte heeft bezorgd. Nadien kwam ik erachter dat ik zijn klant goed kende," legt Jonathan uit. "Het is namelijk de vader van een heel goede vriend van me en hij had me om referenties gevraagd over Alex & toit. Ik zei hem meteen dat hij Alex et toit kon vertrouwen, omdat hij een zeer bekwame dakdekker is”

“Het was een leuk, maar ook vrij complex project,” voegt hij eraan toe. “Het dak bestaat uit verschillende kleinere en grotere schuine onderdelen, waaronder dakkapellen. De expertise van Alex et toit met gelijkaardige woningen kwam daarbij goed van pas.”

Cupa-4-Alex-Toit-2
Cupa-4-Alex-Toit-4

APOK leverde de natuurleien Cupa 4 Excellentie

Alex: “We legden twee opties voor aan de klant. De keuze viel uiteindelijk op afgeronde Cupa 4 Excellentie-leien. Dit zijn antracieten natuurleien van hoge kwaliteit. Dat laatste is uiteraard altijd belangrijk, maar de klant koos specifiek voor dit type dakpannen omdat het goed past bij de stijl van het herenhuis.” 

En dat bevestigt ook Jonathan: “Cupa 4 Excellentie is een superieur product van uitstekende kwaliteit en past perfect bij een herenhuis als dit.”

Hoe verliep de samenwerking?

“Alex werkte vroeger als arbeider bij een van onze klanten. Vandaar dat ik hem al jaren ken. Twee jaar geleden zette hij de stap naar zelfstandige. Met veel plezier steun en volg ik deze jonge, gepassioneerde vakman door regelmatig de krachten te bundelen,” vertelt Jonathan enthousiast. “We werken al sinds de opstart van Alex et toit regelmatig samen en dat verloopt altijd heel vlot,” voegt hij eraan toe.

Omgekeerd is ook Alex vol lof over APOK. “Ik werk intussen al een paar jaar samen met het APOK-filiaal van Waremme. Ik kan daar alleen maar positieve dingen over zeggen, zowel over de dienstverlening als over het onthaal,” deelt hij.

Cupa-4-Alex-Toit-5

Wil je graag de diensten van APOK inschakelen voor een van je volgende projecten? Spring gerust eens binnen bij een filiaal in de buurt. Onze teams helpen je graag!