Ben je een professional in de bouwsector?

Log in of registreer je voor een account. Met een login zie je jouw persoonlijke prijzen!

Bouwverlof

Bekijk hier voor onze openingsuren tijdens het bouwverlof.

Artikelen

Zink en koper zijn populaire materialen voor dakgoten
Dakgoten en bakgoten worden veel gebruikt in zowel residentiële als commerciële gebouwen. Zinken dakgoten zijn sterk, duurzaam en bestand tegen corrosie, terwijl koperen dakgoten eveneens een onberispelijke uitstraling hebben. Zinken dakgoten zijn gemaakt van zink, dat sterk is en weinig onderhoud nodig heeft. Zinken dakgoten zijn ook bestand tegen corrosie en weerseffecten, wat betekent dat ze jarenlang meegaan zonder dat ze vervangen hoeven te worden. Zinken dakgoten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor ze geschikt zijn voor elke bouwstijl.

Dakgoten koper
Koperen dakgoten zijn gemaakt van bladkoper en worden vaak gekozen omwille van hun prachtige uitstraling. Ze hebben de neiging om in de loop van de tijd te verouderen en hun natuurlijke kleur te veranderen van helder koper naar een aangename groene patina. Dit is een kenmerkend aspect van koperen dakgoten en wordt vaak beschouwd als erg aantrekkelijk. Koperen dakgoten zijn ook bestand tegen corrosie en weersinvloeden en gaan jarenlang mee. Zowel zinken als koperen dakgoten zijn sterk bestand tegen weersinvloeden, wat betekent dat ze een uitstekende keuze zijn voor elke bouwstijl.

Dakgoten zink
Zinken dakgoten zijn betaalbaarder, koperen dakgoten daarentegen, hebben een uitstraling die niet te evenaren is en bieden een unieke aanvulling op elk gebouw.
Zinken en koperen dakgoten zijn sowieso de perfecte keuze voor dakgoten en het hangt af van persoonlijke voorkeur en budget welk materiaal het best voor u geschikt is. Beide materialen bieden sterkte, duurzaamheid en weerstand tegen corrosie, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elk gebouw.