Ben je een professional in de bouwsector?

Log in of registreer je voor een account. Met een login zie je jouw persoonlijke prijzen!

logo skylux

Skylux: uw partner voor hoogwaardige daglichtoplossingen

Skylux is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in hoogwaardige daglichtoplossingen. Ze bieden een breed scala aan producten die zorgen voor het binnenbrengen van natuurlijk daglicht in verschillende ruimtes. Met hun specialisatie in glazen platdakvensters en kunststofkoepels staan ze bekend om hun toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en technologische innovatie.

Skylux-realisatie-iWindow-Rozendaal-Geel-127
Skylux-platdakvenster

Innovatieve Platdakvensters

Skylux biedt glazen platdakvensters aan als innovatieve en duurzame oplossing voor natuurlijke verlichting in verschillende ruimtes. Beschikbaar in zowel vaste als opengaande uitvoering, voldoen deze vensters aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en energie-efficiëntie. Met een indrukwekkende Ug-waarde van 1,0 W/m2K zorgen de vensters voor een uitstekende thermische isolatie, wat bijdraagt aan een energiezuinige omgeving

Hoogwaardige kunststofkoepels

Skylux heeft niet alleen een breed scala aan glazen platdakvensters, maar biedt ook hoogwaardige kunststofkoepels aan. Deze koepels voldoen aan de EPB-normen vanwege hun uitstekende isolerende eigenschappen. Met een sterke nadruk op duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud, vormen de kunststofkoepels van Skylux een ideale, betaalbare oplossing om op een duurzame manier natuurlijk licht in huis te halen.

Skylux-kunststofkoepel-rond

Eenvoudige installatie

Skylux legt de nadruk op een vlotte en eenvoudige installatie van zijn producten, met als doel dakwerkers in staat te stellen moeiteloos en efficiënt koepels te plaatsen. Het bedrijf erkent dat tijd en moeite kostbare aspecten zijn in de bouwsector, en daarom heeft Skylux geïnvesteerd in innovatieve ontwerpen zoals een gebruiksvriendelijk scharniersysteem voor platdakvensters. Door deze doordachte technologieën wordt niet alleen de installatietijd aanzienlijk verminderd, maar wordt ook het werk van dakwerkers vereenvoudigd.

Skylux-realisatie-iWindow-Rozendaal-Geel-154