Ben je een professional in de bouwsector?

Log in of registreer je voor een account. Met een login zie je jouw persoonlijke prijzen!

Bouwverlof

Bekijk hier voor onze openingsuren tijdens het bouwverlof.

logo-unilin

Unilin Insulation – Jouw betrouwbare partner voor isolatieoplossingen

Welkom bij Unilin Insulation, dé pionier in isolatieoplossingen die het bouwen van bijna-energie neutrale gebouwen mogelijk maken. Met meer dan 50 jaar ervaring biedt Unilin Insulation een uitgebreid assortiment isolatieoplossingen voor diverse toepassingen: hellende en platte daken, vloeren en muren. Ontdek onze PIR-isolatieplaten uit het Utherm gamma waarmee bijna-energieneutraal bouwen binnen handbereik komt zonder extra energiebesparende technieken.

Waarom Unilin Insulation?

Bij Unilin Insulation vind je niet alleen hoogwaardige isolatieproducten, maar ook de nodige ondersteuning om jouw projecten optimaal te laten verlopen. Onze expertise en innovatiedrang resulteren in een uitgebreid en actueel productassortiment met hoge isolatiewaardes en eenvoudige plaatsingsmethodes.

UNILIN-website-1

Expert in plat dak isolatie

UNILIN-website-6

Afschotisolatie

Met Unilin Insulation sla je twee vliegen in één klap: je isoleert het platte dak én creëert meteen de gewenste hellingsgraad!  In de isolatieplaten is een kleine helling ingewerkt waardoor je de platen meteen op het dampscherm kunt plaatsen en afdichten met de gewenste dakbedekking Ons technisch team staat paraat om je bij te staan met handige legplannen, berekeningen van dikte en U-waarde, en optimale legwijzen.

Verhoogde windbelasting

Utherm Roof L is ontworpen om zelfs de meest uitdagende weersomstandigheden en krachtige windbelasting te weerstaan, dankzij zijn indrukwekkende druk- en treksterkte.

UNILIN-website-2