Ben je een professional in de bouwsector?

Log in of registreer je voor een account. Met een login zie je jouw persoonlijke prijzen!

Rockpanel Black Oak schittert in renovatieproject

Ieperse hoeve ondergaat schitterende transformatie met de hulp van Rockpanel Black Oak.

Schermafbeelding-2022-11-15-om-14-05-06

Onlangs kreeg aannemer Jens Zutterman een interessante renovatieopdracht binnen: de gevel van de master bedroom van een grote hoeve in Ieper bekleden met Rockpanel Black Oak.
Het renovatiewerk bestond uit twee delen: de dakoversteking werd helemaal vernieuwd en de gevel van de master bedroom kreeg een speciale bekleding. Het te bekleden oppervlak was niet min: een rechthoek van 11 meter lang en 5 meter breed.

img-6372-1
img-6376

Jens Zutterman vertelt: “Black Oak van Rockpanel bestaat nog niet zo lang. Het was de eerste maal dat ik er zelf mee aan de slag ging. Black Oak is zwart met een bruine houtnerf, wat een heel strakke look oplevert. Ideaal om de master bedroom een bijzonder accent te geven dat tegenover de andere façades afsteekt.” 

Logische keuze voor Rockpanel 

De keuze voor Rockpanel was een heel bewuste keuze”, legt Jens uit. “We werken heel graag met Rockpanel omdat het een bijzonder stabiel product is dat ongevoelig is voor weersomstandigheden. We kunnen er heel fijn tot op de millimeter mee afwerken met behulp van een verticale voeg. Of het nu warm of koud is, Rockpanel verplaatst zich niet en zes maanden later ligt het nog steeds op exact dezelfde plaats. 


 

img-6324
img-6486-2

“Rockpanel is een bijzonder stabiel product dat ongevoelig is voor weersomstandigheden. Je kunt er daarnaast ook heel fijn tot op de millimeter mee afwerken met behulp van een verticale voeg.”  

Alles via APOK Ieper 

EPDM, isolatie, gevelbekleding, … Jens haalt het allemaal bij APOK en is er steeds verzekerd van een goede service en prijs. Die zaken zijn voor hem van cruciaal belang om efficiënt te kunnen werken. En daarbij is communicatie heel belangrijk, vertelt hij verder: Bij de start van het renovatieproject bleken enkele platen Rockpanel licht beschadigd. Ik nam daarop contact op met onze vertegenwoordiger van APOK Ieper. Die kwam meteen langs en zorgde ervoor dat de beschadigde platen onmiddellijk werden vervangen. Een mooi voorbeeld van een sterke klantenservice en een goede verstandhouding. 

img-6300