Ben je een professional in de bouwsector?

Log in of registreer je voor een account. Met een login zie je jouw persoonlijke prijzen!

Zowel kwaliteit als service bepalen de productkeuze van een vakman.

Een klus waarvoor dakbedekker Alban Scius resoluut koos voor Resitrix.
De broers Christophe en Michael Mazuin van de gelijknamige groep SAN Mazuin in Namen - die 6 Volkswagen-, Audi-, Seat- en Skoda-dealers uitbaat - hebben ambitieuze plannen. Zij willen in de komende jaren een tiental filialen openen of renoveren. Het startschot voor deze vernieuwing werd gegeven door de herinrichting van hun site in Naninne, bij Namen, begin dit jaar. De twee nieuw te bouwen gebouwen - een showroom en een carrosseriebedrijf - vertegenwoordigen 4500 m2 dakbedekking. Een klus waarvoor dakbedekker Alban Scius resoluut koos voor Resitrix.

Nannine Resitrix

 

Een nieuwe strategie bepalen

Voor Christophe en Michael is het project in Naninne het eerste in een reeks projecten om hun netwerk in de regio te versterken. Zij hebben ervoor gekozen samen te werken met de bouwonderneming Houyoux uit Marche-en-Famenne. Voor de dakbedekking rekenen zij ook op de lokale expertise van Alban Scius Toitures. Dit past in hun strategie om zich lokaal te verankeren en met lokale aannemers te werken.

Alban Scius was natuurlijk erg blij met deze mooie opdracht: "Ik begreep meteen dat het een grote klus zou worden, met een zeker prestige ook. 4500m2 dakbedekking betekent veel isolatie en epdm. Aan de slag!"

Op Resitrix kan je vertrouwen

Alban vertelt hoe hij Resitrix ontdekte: "Ongeveer 8 jaar geleden, was het Renaud van het APOK filiaal in Namen, die me Resitrix voorstelde. Ik kwam zink kopen, maar ik vertelde hem dat ik tevens niet tevreden was met de epdm die ik op dat moment gebruikte. Renaud overtuigde me onmiddellijk om Resitrix te gebruiken. Hij schreef mij en een paar collega's in voor de opleiding en kort daarna waren we gecertificeerd om Resitrix te gebruiken en te plaatsen.

Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad, want het is echt een goed product. Ik gebruik het op al mijn werven. Bovendien weet je bij een grootschalig project zoals dat van de SAN Mazuin Group dat je met Resitrix niet voor verrassingen komt te staan.

Ondersteuning bij ieder project


Renaud, nu al 3 jaar manager van APOK Namen, herinnert zich hoe hij Alban warm maakte voor Resitrix: "Alban is jong, ambitieus en altijd in de weer. Een harde werker die bij voorkeur snel en efficiënt oplossingen vindt. Door hem Resitrix aan te bevelen, wist ik dat ik hem vooruit zou helpen.

Voor het project in Naninne konden we onze krachten bundelen met VM Building Solutions. APOK heeft ervoor gezorgd dat alles werd gecoördineerd wat betreft de levering en de opslag van het benodigde materiaal. VM Building Solutions - de invoerder van Resitrix - hielp Alban met de opstart van de werf, de berekening van de nodige hoeveelheden en de expertise op het vlak van de montage. Het is die toegevoegde waarde en ondersteuning die een professional zoekt wanneer hij een product kiest. Een geweldige samenwerking!"

Meer info over Resitrix of volg eens een opleiding