U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Alles onder één dak in het nieuwe APOK-filiaal in Doornik!

Alles onder één dak in het nieuwe APOK-filiaal in Doornik!

Doornik

In mei dit jaar opende het dertigste APOK-filiaal zijn deuren in Doornik. De oprichting van dit nieuwe filiaal maakt het duidelijk dat APOK alles in het werk stelt om zijn leidende positie in de Belgische bouwsector te behouden. Al 60 jaar lang kunt u bij APOK terecht voor al uw dakmateriaal en in het filiaal in Doornik is dat natuurlijk niet anders.

APOK Doornik, uw one-stop-shop

Bij APOK Doornik vindt u de meest uiteenlopende oplossingen voor het afvoeren van regenwater. APOK is groothandelaar in materiaal voor zowel platte als hellende daken en bij het nieuwe filiaal in Doornik kunt u terecht voor ons volledige gamma: van zink (exclusief geproduceerd door VMZINC) tot EPDM-afdichtingen, van tegels tot leien en van houtwerk tot isolatiemateriaal. We vullen onze voorraad voortdurend aan en bieden steeds de sterkste prijzen! Het team van Eric en Ruben staat u ook altijd met raad en daad bij voor al uw vragen en biedt u steeds advies op maat voor alle projecten op uw bouwwerf. Kort gezegd: het APOK-filiaal in Doornik is uw one-stop-shop voor alle professionele services die u maar nodig zou kunnen hebben.

 

APOK plooit uw maatwerk voor u

APOK biedt een reeks praktische oplossingen op maat voor al uw projecten. Zo kunt u bij APOK Doornik terecht om uw natuurlijk zink van VMZINC (ANTHRA-ZINC, QUARTZ-ZINC) en uw koper tot een lengte van wel 6 meter te laten plooien. Onze digitale CNC-plooibanken verwerken uw maatwerk nog voor u het maar beseft, waardoor u zeeën van tijd bespaart, die u dan weer kunt benutten om de rest van uw materiaal voor te bereiden. Als u bijvoorbeeld dringend een dakgoot nodig hebt, geeft u ons gewoon zo snel mogelijk de juiste afmetingen door. Vervolgens gaat het team van APOK Doornik onmiddellijk aan de slag en kunt u uw maatwerk die avond zelfs nog installeren!


En dat geldt evenzeer voor al uw zaagwerk! Ook al uw platen (Trespa®, Rockpanel, Kronoart en Cembrit, evenals vezelcement) worden met precisie gesneden tot een lengte van wel 4,5 meter. Daarna kunt u uw maatwerk zelf komen ophalen of, indien gewenst, kan APOK Doornik het ook leveren op uw bouwwerf.

Bestellingen en leveringen

En daar houdt de topservice van APOK niet op! Eens u uw bestelling hebt geplaatst, kunt u ze snel en op een enkele locatie komen ophalen! Dat is pas service. APOK Doornik zorgt voor een onberispelijke verwerking van al uw bestellingen en levert uw producten ook op professionele, correcte wijze ter plaatse. Bovendien levert APOK Doornik helemaal tot het zuidwesten van Wallonië. Zo kunt u nu dus ook de taalgrens over om nieuwe klanten te werven!

APOK Doornik maakt duidelijk het verschil! Kom zeker eens langs bij uw lokale filiaal en ontdek wat APOK allemaal in de aanbieding heeft!

 

Een extra opleiding nodig om meer te leren over hoe u met uw daken of gevels moet omgaan? APOK Doornik organiseert regelmatig diverse praktische ‘workshops’. Vraag ernaar in uw lokale filiaal of bezoek snel www.apok.be en neem eens een kijkje naar welke opleidingen we momenteel aanbieden (EPDM, VMZINC enz.) https://www.apok.be/nl-be/nieuws-en-promoties/opleidingen-events

 

Tot binnenkort!

Eric en Ruben

Rue du Mont d’Orcq 11
7503 Froyennes (Tournai)