U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

APOK Eke heeft een nieuwe plooibank

In het nieuwe APOK-filiaal in Eke vindt u vanaf nu een spiksplinternieuwe plooibank. Kom snel bij ons langs en laat bij APOK al uw maatwerk in zink en koper plooien.

Plooibank APOK Eke

Voordelen voor u:

  1. Tijdswinst: u kunt bij APOK uw maatwerk plooien tot een lengte van 6 meter. U hoeft u niet meer bezig te houden met het zelf plooien van zink of koper op stukken van 1 m. Zo hebt u  meer tijd voor andere dingen.
  2. Razendsnelle service: Uw maatwerk is klaar nog voor u het goed en wel beseft. Contacteer onze baliemedewerkers voor maatwerk op afspraak: breekt u ’s morgens een bakgoot uit, dan kunt u de maten snel doorgeven en kunnen wij onmiddellijk aan de slag. Diezelfde dag nog kunt u uw maatwerk plaatsen.
  3. Maatwerk beschikbaar in zink van VMZINC (Natuurzink, ANTHRA-ZINC, QUARTZ-ZINC) en koper.

Nieuwe plooibank in APOK Eke

Nieuwe plooibank APOK Eke

 

APOK staat bekend om zijn uitstekende service. En wij blijven niet stilstaan. Met deze gloednieuwe plooibank spelen we dan ook heel kort op de bal. Om u te helpen. Om u te ondersteunen waar nodig.

Hebt u vragen over deze nieuwe service, neem dan vandaag nog contact op met APOK Eke op het nummer 09 385 55 44 of ga naar https://www.apok.be/nl-be/tools/maatwerk of breng ons snel een bezoekje in ons nieuwe filiaal in de Begoniastraat 4 in Eke.

Nieuwe plooibank APOK Eke

Tot snel aan de plooibank!