U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

APOK Ieper: het 31e filiaal opent zijn deuren in de Westhoek

APOK heeft de perfecte locatie gevonden voor het zuidwesten van West-Vlaanderen: Ieper!
Sinds 17 juni 2019 ontvangt het nieuwe team u er met open armen

 

Ieper

Al meer dan 60 jaar is APOK marktleider in België wat dak- en gevelmateriaal betre en het draait uiteraard niet alleen om het uitgebreide assortiment of de kwaliteit van de producten. Nee, het échte verschil zit hem in de klanten- service die elk filiaal biedt. Als u een bezoekje brengt aan APOK, stelt het personeel namelijk alles in het werk om uw ervaring zo persoonlijk mogelijk te maken. Ze proberen de details van uw project te begrijpen, zodat ze het beste systeem of product kunnen voorstellen om uw leven als dak- of gevelwerker te vergemakkelijken.

staff

 

Bovendien kunt u rekenen op een uitstekende technische service. Laat het duidelijk zijn: APOK Ieper wordt ongetwijfeld uw one-stop-shop in de regio. “Alles voor dak en gevel onder één dak” is niet zomaar een slogan, het is gewoon zo. Bij APOK kunt u terecht voor alle regenwaterafvoersystemen, materiaal voor zowel platte als hellende daken en gevelmateriaal.

Voor ieder wat wils en steeds van topkwaliteit! Dankzij het nieuwe filiaal moet u nu ook helemaal niet zo ver meer gaan, waardoor u ook een pak tijd bespaart.

 

Ieper 2

Ieper is een stad die zich op slechts enkele kilometers van de grens met Frankrijk en dichtbij verschillende Belgische kuststeden bevindt. Ook in dit nieuwe APOK-filiaal bent u op de juiste plek voor alle voordelen en services waarvoor wij bekend staan.

Rozendaalstraat 2 - 8900 Ieper T 057 22 16 00 ieper@apok.be