U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

APOK succesvol op vakbeurs Belgian Roof Day

Op vrijdag 24 november was het weer zover. Dan vond in de Brussels Kart Expo in Groot-Bijgaarden de achtste hoogmis, dé vakbeurs voor de daksector plaats. Belgian Roof Day. Aannemers, architecten en voor- schrijvers konden bij 140 standhouders kennis maken met een gevarieerd en actueel aanbod van producten.

APOK op vakbeurs Belgian Roof Day

APOK was hier ook aanwezig en wist met zijn ruime assortiment dak- en gevelproducten heel wat geïnteresseerden te lokken. In de toekomst zullen wij heel hard inzetten op merken als Rockpanel, VMZINC, Cembrit en KronoArt. Dat u misschien ogen en oren te kort zult komen om al deze fantastische producten te ontdekken, daar zitten wij graag voor iets tussen.

En onze E-shop wedstrijd? Die was met in totaal 99 deelnames een groot succes. Proficiat aan de winnaars PVM Dakwerken uit Lille en Dykadak Dakwerken uit Opwijk! Zij wonnen een Bongo-bon ter waarde van € 250.

De sfeer aan de APOK-stand was top! Onze dank aan al onze klanten die uitgebreid de tijd namen om een babbel te komen doen met ons salesteam. Jullie waren een zeer fijn publiek. Wij zien u graag volgend jaar terug voor editie nummer 9!

Kunt u niet zo lang wachten? Niet getreurd! Gelukkig is er onze APOK E-shop waar u zich 24/24 en 7 dagen op 7 te goed kunt doen aan all things new. In onze Online Dakwinkel kunt u dag en nacht shoppen en kunt u met uw persoonlijke login uw persoonlijke prijzen en hoeveelheidskortingen zien. Eveneens kunt u naar hartenlust technische fiches en productinformatie opvragen. Eén adres: www.apok.be. Wenst u hierover meer informatie, dan kunt u ook altijd terecht bij uw favoriete APOK-filiaal of via mail naar Filip Kellens (f.kellens@apok.be).