U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

APOK recycleert uw plastic verpakkingsmateriaal

Kent u de plasticsoep? Ja? Neen? De plasticsoep of ook wel de drijvende vuilnisbelt, is een gebied in het noorden van de Stille Oceaan waar enorme hoeveelheden plastic en ander afval bijeendrijven.

We leven op Planeet Plastic. Gelukkig bestaat er anno 2018 voldoende wetgeving en zijn er tal van initiatieven om de hoeveelheid plastic te verminderen en/of plastic afval te recycleren.

Bij APOK vinden we het belangrijk om economisch en ecologisch verantwoord te leven én te werken. Afval kunnen we niet volledig wegdenken, maar we kunnen er wél alles aan doen om de berg zo klein mogelijk te houden en te recycleren waar het kan.

 

APOK recycleert uw plastic verpakkingsmateriaal

 

 

APOK biedt de dakwerker dan ook een extra service. Vanaf nu kunt u, in het filiaal in Sint-Niklaas, al uw plastic verpakkingsmateriaal in onze container deponeren. Van Gansewinkel, marktleider in de Benelux op vlak van afvalmanagement en recycling, komt deze container ophalen en sorteert en bewerkt alles. Zo wordt uw materiaal opnieuw inzetbaar en komt een nieuw productieproces op gang. Uw afval is niet langer afval.

 

 

 

 

Denkt u ook mee aan het milieu?

U weet wat ze zeggen: opgeruimd staat netjes.

 

Het APOK-team