U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

APOK Zinkproducten, van A tot Z exclusief VMZINC

APOK en VMZINC hebben gedurende 50 jaar een sterke relatie opgebouwd, waarbij steeds de focus werd gelegd op de behoeften en vereisten van professionals. Uw lokale APOK-filiaal wordt vanaf nu ook uw VMZINC-referentiepunt, want bij APOK kunt u terecht voor het volledige gamma met alles erop en eraan: van goten, buizen en bobijnen tot dakornamenten en ossenogen. Al deze materialen worden exclusief geproduceerd met zink van VMZINC!

vmzinc center


De kwaliteit van VMZINC is de kern van het APOK-zinkgamma.

De diverse oppervlakteaspecten van de producten van VMZINC komen tot uiting bij APOK. Denk bijvoorbeeld maar aan natuurlijk zink of de twee gepatineerde varianten ANTHRA-ZINC®, dat donker van kleur is, en het fluweel grijze QUARTZ-ZINC®. Verder is er het PIGMENTO®-zinkgamma, dat verkrijgbaar is in vier tinten: blauw, rood, groen en bruin. Het unieke AZENGAR®, ten slotte, heeft een ruw, verfijnd uiterlijk. Al deze aspecten zijn overigens verkrijgbaar in een ZINC PLUS-uitvoering, afhankelijk van de behoeften van het project. Hierbij wordt een coating aangebracht op de rugzijde van het zinken onderdeel, wat installatie in bepaalde niet-geventileerde omgevingen mogelijk maakt. Deze service maakt het duidelijk dat APOK en VMZINC u de meest geschikte producten kunnen bieden voor al uw projecten. En dat geldt evenzeer voor alle waterafvoersystemen van daken en uiteraard ook van zinken daken.


De kwaliteit van VMZINC in goten en buizen

Of u nu op zoek bent naar halfronde, geprofileerde, vierkante of ardeense goten, goten met of zonder slab, buizen, ellebogen, of vergaarbakken. U vindt het allemaal bij APOK! Al deze producten worden vervaardigd op geautomatiseerde profileerlijnen en CNC-plooibanken. De samenwerking tussen twee experts, APOK en VMZINC, levert ook voor u niets dan voordelen op, omdat u op een enkele plek terecht kunt voor al uw zinkmateriaal.

Bovendien biedt APOK praktische oplossingen op maat voor al uw projecten. Spring dus snel binnen bij uw lokale filiaal en laat uw maatwerk in zink van VMZINC plooien. Sommige filialen zijn uitgerust met digitale hightechplooibanken, waarmee ons gespecialiseerde personeel uw maatwerk tot een lengte van wel 6 meter in een mum van tijd kan plooien. Onze professionele service biedt u plooiwerk van de onberispelijke kwaliteit die u verwacht. Daarnaast worden er bij APOK regelmatig opleidingen georganiseerd, zodat u kunt leren hoe u alles correct toepast, van a tot z.


Kwaliteitsmateriaal volgens de regels van de kunst

Als u een dak of gevel met zink wilt bekleden, hebt u uiteraard een grondige kennis van het vak nodig. Om die reden geven onze technische partners bij VMZINC regelmatig demonstraties van hun zinkproducten. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe hun zinksystemen op uw behoeften zijn afgestemd! En als u nog niet goed bekend bent met zink, kunt u altijd een opleiding volgen om uw kennis wat bij te schaven!

Wist u trouwens al dat wij samen met VMZINC ook soldeerworkshops organiseren? Tijdens deze sessies leert u de kneepjes van het vak en geven de ervaren trainers van VMZINC u allerlei tips om met zink om te gaan. Bovendien kunt u als professioneel installateur een opleiding op maat aanvragen.  Als u een dringende vraag hebt, neemt u het best contact op met uw lokale APOK-filiaal of gaat u even langs voor persoonlijk technisch advies. Neemt u liever rechtstreeks contact op met VMZINC? Geen probleem. Als zakelijke klant kunt u rechtstreeks telefonisch contact opnemen met PRO-ZINC, de technische dienst van VMZINC. Het team staat u onmiddellijk bij met raad en daad, eventueel ook ter plaatse indien gewenst.

Aarzel dus niet en breng zeker en vast een bezoekje aan uw lokale APOK-filiaal of schrijf u in voor een opleiding

vmzinc center