U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

De troeven van APOK als VMZINC CENTER

APOK gaat als VMZINC CENTER en one-stop-shop prat op haar service, haar advies en haar ondersteuning.

Al meer dan 60 jaar hebben wij een ijzersterke reputatie als producent van regenwaterafvoersystemen en als groothandel in dakbedekkingsmaterialen voor zowel plat als hellend dak. Van dakpannen en leien tot EPDM, isolatie, Velux, hout, gevelmaterialen en zinkproducten (Natuurlijk zink, ANTHRA-ZINC, QUARTZ-ZINC) van VMZINC.

apok en vmzinc


Maatwerk bij APOK als VMZINC CENTER

APOK plooit in uw plaats

APOK biedt u praktische oplossingen voor al uw maatwerk. U kunt bij APOK terecht om uw zink van VMZINC (Natuurlijk zink, ANTHRA-ZINC, QUARTZ-ZINC) en koper te laten plooien tot een lengte van 6 meter. Onze CNC-gestuurde plooibanken zorgen ervoor dat u meer tijd over hebt voor andere zaken. De plooibank plooit voor u en uw maatwerk is klaar nog voor u het goed en wel beseft. Breekt u bijvoorbeeld ’s morgens een bakgoot uit en geeft u ons snel de juiste maten door, dan kunnen wij onmiddellijk voor u aan de slag en kunt u ’s avonds nog uw maatwerk plaatsen.

APOK verzaagt uw platen

Daarnaast kunnen wij met onze hoogtechnologische CNC-gestuurde opdeelzaag uw plaatmateriaal (Trespa®, Rockpanel, Kronoart en Cembrit vezelcementplaten) op maat verzagen. Voor platen tot 4,5 meter lang. Dankzij een geïntegreerd optimaliseringsprogramma worden alle stukken met de ideale plaatindeling verzaagd. De zware platen moeten niet gedragen worden en ze zijn makkelijk te verplaatsen zonder kans op beschadiging. Bijkomend zorgt de hoge graad van nauwkeurigheid voor een precisie tot op 0,1 mm.

zagen


APOK levert op de werf

Wist u trouwens dat wij ook met de vrachtwagen tot bij u op de werf leveren? Wij nemen de machines en bobijnen met ons mee en maken de afmetingen van de staande naad op de werf zelf. Zo kunnen wij onmiddellijk bij u ter plekke een afgewerkt product maken. Zelfs de afmetingen kunnen wij voor u op het laatste moment wijzigen. Bij APOK zit u altijd op de eerste rij. Wij vinden het belangrijk om steeds de vinger aan de pols te houden. Daarom blijven wij voortdurend investeren in professioneel opgeleid personeel, nieuwe state-of-the-art technologieën en een uitgebreide stockvoorraad. Zo stapt u bij APOK binnen met een vraag en wandelt u buiten met een antwoord.

Opleidingen bij VMZINC

Naast onze maatwerkservice, staan wij u ook bij met professionele en leerrijke opleidingen. Zo volgde Property Service-Project Management (PSPM) uit Dessel een tweedaagse opleiding VMZ Staande naad bij VMZINC in Vilvoorde. Voor de dakwerkers was het hun eerste kennismaking met het plaatsen van VMZ Staande naad. Eerst legde Fons Konings van VMZINC de dakwerkers de basisbeginselen theoretisch uit. Daarna was het aan PSPM zelf om de handen uit de mouwen te steken. Met deze opleidingen bent u klaar voor de praktische uitvoering van uw zinkwerken of gevelbekleding. Ervaring leert ons dat bedrijven die deze opleiding volgen, een correcte werf afleveren en ook een hoger rendement behalen. Dankzij deze opleidingen kunt u goed voorbereid aan de slag. Bovendien kan VMZINC de opleidingen altijd uitbreiden naar een hoger niveau waarbij ze focussen op het plaatsen van detailleringen.

apok vmzinc opleidingen


Wenst u meer informatie over de werking van APOK, onze services of onze producten?
Neem dan snel contact met ons op, wij helpen u graag verder!