U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Drone Service

Gedreven als we zijn, delen wij de moderne technieken die tegenwoordig de bouwsector overspoelen graag met onze klanten.

We hebben bij APOK vanaf nu een extra troef in handen, de APOK Drone Service.

Met onze ultramoderne drone, uitgerust met een inspectiecamera met maar liefst 30x optische en 6x digitale zoom zijn wij in staat het kleinste detail vast te leggen bij een dak- of gevelinspectie vanuit de lucht.

Eveneens zijn we in staat foto's van uw projecten te leveren dmv een hoge resolutie camera met foto’s van maar liefst 20.8 megapixels en 4K video indien gewenst.

U heeft nu voor een inschatting van periodieke herstellingswerken of stormschade geen ladder, steiger of hoogtewerker meer nodig, deze tijdrovende en dus kostbare werkzaamheden kunnen achterwege blijven voor de eerste vaststellingen.

dronefoto malle


Wat kan deze Drone Service voor jou betekenen?

Wij bieden betaalbare en creatieve mogelijkheden, het unieke vogelperspectief van een drone zorgt ervoor dat alledaagse zaken er ineens fascinerend uitzien.

Beelden die absoluut hun meerwaarde bewijzen bij presentaties en opleveringen voor onder meer projectontwikkelaars en vastgoedmakelaars, maar ook voor u als dakwerker voor een boost kunnen zorgen.

Denk daarbij onder andere aan het tonen van uw eigen projecten via sociale media of op je eigen website en het eenvoudig vaststellen van schade om een correcte offerte te kunnen bieden aan uw klanten.

 

Wij bieden*:

-        Inspectie van daken, schouwen, masten

-        Inspectie van (bak-)goten

-        Inspectie van gebouwen, monumenten en locaties

-        Inspectie van windmolens/windturbines

-        Luchtfotografie voor sociale media of website gebruik

-        Werfopvolging dmv luchtfotografie

     
dakinspectie

 

Je mag als opdrachtgever indien gewenst zelf de camera’s bedienen zodat je perfect datgene wat je wil zien in beeld kan brengen.

Contacteer voor meer informatie onze dronepiloot:       

Filip Kellens,

f.kellens@apok.be                                                                               

 

*Disclaimer: Wij voorzien enkel beeldmateriaal, de oorzaak van de schade en kostenraming voor vereiste herstellingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de opdrachtgever, eventueel in samenspraak met een specialist ter zake.