U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

APOK biedt volwaardige alternatieven voor PUR- en PIR isolatie

EPS, XPS, Rockwool Rhinoxx en Foamglas voor platte daken

Een eerste alternatief voor PUR/PIR-isolatie voor platte daken is EPS. Dit type isolatie heeft een andere isolatiewaarde waardoor u de opbouw van uw dak mogelijks dient aan te passen. Ook is zijn prestatie bij dezelfde dikte minder overtuigend, maar dit type kan u wel voorzien in de isolatiebehoeften voor platte daken.

XPS of polystyreen hardschuim is een isolatiemateriaal met een gesloten celstructuureen hoge druksterkte, een goede isolatiewaarde en neemt praktisch geen water op. Deze platen worden vaak aangeboden met een tand- en groefverbinding voor een goede aansluiting van de isolatie.

Tot slot kunt u ook verder met de Rockwool Rhinoxx of Foamglas-isolatie.

 

Clima Comfort Plus en Isotec voor Sarking

Voor hellende daken kunt u kiezen voor de Clima Comfort Plus of Isotec-isolatie.

De Clima Comfort Plus isolatieplaat is een 2-in-1 systeem voor dakisolatie langs buiten. In één paneel, rechtstreeks op het dak te plaatsen, zitten zowel het dampdoorlatend onderscherm als de isolatie vervat. Als isolatiemateriaal wordt Resol-schuim gebruikt. Resolschuimplaten bieden de beste isolatiewaarde bij minimale dikte.

Isotec is een bovendaks isolatiesysteem volgens het Sarking-principe en vormt een ononderbroken isolatieschild. Er zijn geen koudebruggen of thermische onderbrekingen. Het ontwerp van de panelen maakt Isotec geschikt voor de renovatie en nieuwbouw van daken met een traditioneel gebinte, hoe ingewikkeld de constructie ook mag zijn.