U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

In Brussel kan je terecht in 3 APOK filialen!

Noord

APOK Neder-Over-Heembeek ligt op een steenworp van Jette, Brussel Centrum (+ Laken), Evere en Schaarbeek, maar is ook vlot bereikbaar vanuit Vilvoorde en andere Vlaamse gemeenten ten noorden van Brussel, waardoor u files met gemak kunt omzeilen. APOK Neder-Over-Heembeek – snel en efficiënt advies!

Zuidoost

APOK Anderlecht is in februari 2019 verhuisd naar een betere locatie, zodat dit filiaal u nog sneller van dienst kan zijn. Op 5 minuten van de buitenring is APOK Anderlecht hét strategisch gelegen filiaal voor heel het zuidoosten van Brussel. Bovendien heeft het filiaal een nieuwe plooibank! Sinds oktober staat het team van Matthieu Bille klaar voor al uw maatwerk van natuurlijk zink QUARTZ-ZINC®, ANTHRA-ZINC® of koper tot een lengte van wel 6 meter. Hebt u een profiel, kielgoot of schoorsteenvoet nodig? Stuur gewoon uw afmetingen naar het team van APOK Anderlecht en zij gaan voor u aan de slag.

Oost

Met een nieuwe filiaalhouder sinds oktober, staan de behoeften van dakdekkers nog meer centraal bij APOK Waver. Een optimale klantervaring in het oosten van Brussel!