U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Leadax, de nieuwe generatie loodvervanger

Leadax is de eerste loodvervanger ter wereld met dezelfde eigenschappen als traditioneel lood. Van spouwmuur tot aan schoorsteen, de toepassing en verwerking van Leadax is identiek aan die van lood. Zonder compromis! 

Beter dan het origineel

Leadax loodvervanger De makers van Leadax hebben ruime ervaring met de productie van loodvervangers en weten als geen ander welke eisen u als professional aan een dergelijk product stelt. Nu hebben zij een product ontwikkeld die de unieke eigenschappen van origineel lood zelfs evenaart. 

Leadax voldoet aan alle eisen die u, als professional in de bouw, stelt aan lood.

 

Ook uit onafhankelijke tests blijkt dat Leadax over dezelfde waterdichte eigenschappen beschikt als traditioneel lood en dat het onder de meest extreme weersomstandigheden zelfs met de hand te verwerken is. 

Leadax loodvervanger Het is verkrijgbaar in langere rollengtes en breedtes waardoor de verwerking snel is. Ook geeft Leadax geen strepen op dakpannen en is de levensduur minimaal 20 jaar.

 

 

 

Kleuren en maatvoering

Rollengtes van 1, 6 en 12 meter (3,85 kg/m2 en daarmee 75% lichter dan 18 ponds of 1,59 mm lood). Standaard leverbaar in de kleur loodgrijs. Op aanvraag zijn zwart, dakpan-rood en overige kleuren leverbaar.

Materiaal

Leadax loodvervanger Aluminium strekmetaal aan beide zijden voorzien van een laag gemodificeerd polyvinylbutyral, met een verwijderbare beschermingsfolie aan weerszijde van het product. Leadax is gepatenteerd.

 

 

 

 

Leadax loodvervanger circulaire grondstof

 

Leadax loodvervanger langere rollengtes 6 m

 

Leadax loodvervanger lange levensduur

 

Leadax loodvervanger standaard loodgrijs

Leadax loodvervanger is gecertificeerd en gepatenteerd