U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Online Dakwinkel

We verwelkomen u graag in de APOK Online Dakwinkel

tablet bestellen

APOK investeert verder in de optimalisatie van zijn service.

De Online Dakwinkel is intussen 6 maanden open. Onze webshop groeit continu verder: steeds meer klanten plaatsen hun bestellingen online en schrijven zich in voor een opleiding. Eens ingelogd ziet elke klant zijn persoonlijke prijzen en een indicatie van de voorraad in zijn filiaal.

Om onze service in de Online Dakwinkel verder te optimaliseren blijven we investeren in nieuwe ontwikkelingen. Heeft u na uw werk extra productinformatie nodig? U vindt de technische fiches, plaatsingsinstructies en productinformatie online terug. De webwinkel is alle dagen open, ook na de kantooruren en in het weekend. We zien dat 60% van de online bestellingen na 17u wordt geplaatst. Eveneens is de APOK-webwinkel een handig hulpmiddel voor de vakman om tijd te besparen bij afhaling van bestellingen in het gewenste filiaal.

Naast de Online Dakwinkel zijn we eerder dit jaar gestart met sociale media om nog dichter bij onze klanten te staan. Via Facebook, Twitter en LinkedIn bieden we een extra online platform om u snel te informeren over opleidingen of events in uw filiaal, nieuws, nieuwe producten,… Surf geregeld eens naar onze vernieuwde dakwinkel, neem een kijkje in het uitgebreide artikelassortiment en maak gebruik van onze logistieke diensten! 

We laten graag een tevreden klant van de Online Dakwinkel aan het woord.
Dakdekker Pieter Van Mechgelen uit Arendonk doet zijn online bestellingen ’s avonds. “Overdag ben ik steevast op het dak te vinden, als ik ’s avonds thuiskom, plaats ik mijn bestellingen. Ik ben helemaal niet vertrouwd met computers, maar vind de producten die ik vaak gebruik heel eenvoudig terug. Het is dan ook een handige en gebruiksvriendelijke website. Ik kan gemakkelijk bestellen, heel vlot afhalen en word zelfs sneller bediend!” vertelt Pieter.