You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

items

Winkelmandje

Hulp nodig? Bel ons of vul het contactformulier in | Onze filialen

GRATIS opleidingen

APOK en I.R.S-Btech ondersteunen dakdekkers met professioneel advies en GRATIS opleidingen

I.R.S-Btech verdeelt complete waterdichtingssystemen in EPDM dakrubber, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie: van dampschermen voor een luchtdichte opbouw tot correct geplaatste dakbanen.

Dakwerkers worden opgeleid in onze erkende opleidingscentra, technische medewerkers bieden ondersteuning aan op de werf. Na oplevering van een bouwproject worden controles van de werken uitgevoerd en bevestigen onze uitgeschreven certifi caten waterdichte garanties. I.R.S-Btech zorgt voor een harmonie tussen het juiste technische product en de vakkennis van de dakwerker, in samenspraak met de architect en bouwheer.

Professioneel advies

Onze I.R.S-Btech-dakdichtingssystemen worden geplaatst door een netwerk van opgeleide dakdekkers, verspreid over België en daarbuiten. Met meer dan 45 jaar EPDM-ervaring garanderen wij voor uw dak de hoogst denkbare beschermingsfactor, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Opleidingscentrum

De kwaliteit van plaatsing speelt een zeer grote rol in de levensduur van uw dak. Daarom biedt I.R.S-Btech extra ondersteuning en opleidingen aan. In het opleidingscentrum worden gepersonaliseerde plaatsingscursussen gegeven, waarbij men na afloop een attest ontvangt. Op de werf wordt ondersteuning aangeboden door onze technische adviseurs.

APOK en I.R.S-Btech bieden een waaier van opleidingen aan voor de verschillende EPDM-dakrubber producten.

 • Niveau 1: GRATIS algemene kennismaking
  Tijdens een avondsessie in een APOK-fi liaal kan u GRATIS kennis maken met de verwerking van EPDM-rubber. Na een kort theoretisch gedeelte volgt de praktische demo.
 • Niveau 2: GRATIS praktijkopleiding
  Via APOK nodigt I.R.S-Btech dakdekkers uit in haar kantoren in Deinze. Tijdens deze GRATIS opleiding kan u kennis maken met de verwerking van EPDM-rubber. Na een kort theoretisch gedeelte volgt de praktijk: dakdekkers kunnen zelf op een maquette naden maken en details uitwerken. De opleiding duurt een volledige dag. Elke professionele dakdekker kan zich direct inschrijven voor de praktijkopleiding, het is niet noodzakelijk eerst de kennismakingssessie te volgen. 
 • Niveau 3: opstart op de werf
  De opstart van de werf is een cruciale gebeurtenis. Om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen, organiseert I.R.S-Btech op aanvraag werfopstarten. Deze werfopstarten worden begeleid door de I.R.S-Btech dak-specialisten. Zo wordt er bij de opstart van een werf extra aandacht besteed aan de correcte uitvoering van de dakdetails. Vraag naar de condities.
 • Niveau 4: GRATIS vervolmakingscursus
  Deze GRATIS opleiding is een vervolmakingscursus op maquette, waarbij we dieper ingaan op de detailafwerking van EPDMrubber. De opleiding duurt een halve dag. Opgelet! Om deel te nemen aan deze opleiding, is ervaring met EPDM-rubber vereist!

De opleidingscentra van I.R.S-Btech zijn erkend door het F.V.B. Fonds voor Vakopleiding Bouw. Indien u vooraf contact opneemt met F.V.B. kan u beroep doen op een financiële tussenkomst. Meer info op fvb.constructiv.be

Certificaat van goede uitvoering na controle uitgevoerde werken.

Na oplevering van een werf kan door de dakdekker een controle aangevraagd worden van de uitgevoerde werken en na een geslaagde technische keuring wordt een Certificaat van goede uitvoering uitgeschreven. Om dergelijk certificaat te kunnen ontvangen, moet voldaan worden aan verschillende voorwaarden: de dakdekker heeft een I.R.S-Btech-EPDM-opleiding gevolgd en de correcte plaatsingsinstructies werden gevolgd. U vindt een overzicht van alle EPDM-opleidingen op de website van APOK

gratis opleidingen