U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Opleidingen bij APOK

Heel veel kennis en waarden worden aangebracht bij onze studies. Heeft u nu een ASO, A1, A2, Master, BSO of universitaire opleiding genoten, steeds dient u op de hoogte te zijn van de evolutie in het aanbod van de bouwmaterialen.

opleidingen

Deze groep van producten wordt aangepast, verbeterd, ge-updated, en uitgebreid aan een tempo van jewelste. Steeds komt de lat hoger te liggen en optimaliseren we ons wooncomfort, besteden we veel aandacht aan het energie-gebeuren & wensen we een perfecte combinatie op esthetisch en technisch vlak. Kortom, we willen maximaliseren. En geef het maar toe, wat klinkt er beter als “Dit is de max!”. Dit staat gelijk aan een goed product welk correct is verwerkt door een goed opgeleide medewerker! En.... daar streeft APOK naar!

In samenwerking met fabrikanten en leveranciers organiseren wij opleidingen. Voorstellingen - onder de formule van bvb. een ontbijtsessie, of een toelichting bij een product - hebben plaats in één van onze 25 filialen.

Praktische opleidingen worden gepland in één van onze vier APOK opleidingscentra; te Kampenhout, Luik, Hoeselt en Manage. De planning van deze activiteiten kunt u opvragen in uw filiaal en bij uw vertegenwoordiger, alsook via onze website www.apok.be. Belangrijk om te weten is dat onze vier centra erkend zijn door het F.V.B. – Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid, waardoor sommige bouwopleidingen gefinancierd kunnen worden.

Zie www.fvb.constructiv.be.

De winter is een ideale periode om tijd te besteden aan opleidingen, wordt wel eens gezegd. Dit strookt omwille de weersomstandigheden welke de werkdruk kunnen verminderen. Doch een opleiding of vervolmakingscursus - van enkele uren, een dag of gespreid over een langere periode - dient te gebeuren wanneer het noodzakelijk is, wanneer de persoon in kwestie een kennen & kunnen dient te verwerven om een product & service aan te bieden met als resultaat; “Dit is de max!”