U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Nieuwe locatie voor APOK Anderlecht vanaf 4 februari 2019

 

Anderlecht

 

APOK Anderlecht verhuist op 4 februari naar een grotere winkel op slechts 900 meter van het oude adres. U kunt er nog steeds terecht voor alles wat met daken en gevels te maken heeft, maar dan in een klantvriendelijker gebouw, dat bovendien over veel meer opslagruimte beschikt en nog overzichtelijker is ingedeeld voor de klant. Binnenkort kunt u ook langskomen voor al uw plooiwerk op maat! Spring vanaf 4 februari 2019 dus zeker even binnen op het nieuwe adres: Industrielaan 107, 1070 Anderlecht (de openingsuren blijven gelijk).

 

APOK Anderlecht, uw one-stop-shop

Bij APOK Anderlecht vindt u de meest uiteenlopende oplossingen voor regenwaterafvoer. APOK is groothandelaar in materiaal voor zowel platte als hellende daken, en bij het filiaal in Anderlecht kunt u terecht voor het volledige gamma dat we te bieden hebben: van dakgoten en afvoerbuizen uit VMZINC tot EPDM-afdichtingen tot gevelbekleding in Trespa, Rockpanel, vezelcement, isolatie, hout,…  We vullen onze voorraad voortdurend aan en bieden steeds de sterkste prijzen! Het team van Matthieu staat u ook altijd met raad en daad bij voor al uw vragen en biedt u steeds advies op maat voor alle projecten op uw bouwwerf. Kort gezegd: het APOK-filiaal in Anderlecht is uw one-stop-shop voor alle professionele services die u maar nodig zou kunnen hebben.

APOK Anderlecht wordt uw VMZINC-centrum

Al het zink dat APOK aanbiedt, wordt geproduceerd uit het kwaliteitsmerk VMZINC en bij APOK Anderlecht is dat niet anders. Daarnaast kunt u er binnenkort terecht voor uw plooiwerk op maat tot 6 meter in zink van VMZINC (natuurlijk zink, ANTHRA-ZINC, QUARTZ-ZINC) koper en aluminium, dankzij de ‘state of the Art’ CNC gestuurde plooibank.

Bestellingen en leveringen 

En daar houdt de topservice van APOK niet op!  APOK Anderlecht verwerkt al uw bestellingen tot in de allerfijnste puntjes en biedt professionele, correcte en verzorgde leveringen ter plaatse. Bij APOK Anderlecht geniet u van één centrale one-stop-shop voor al uw producten die gemakkelijk bereikbaar is via de ring. Ons personeel staat steeds tot uw beschikking en geeft u graag een woordje advies voor al uw projecten.

Kom zeker eens langs bij uw lokale filiaal en ontdek wat APOK allemaal in de aanbieding heeft!

Een extra opleiding nodig om meer te leren over hoe u met uw daken of gevels moet omgaan? APOK Anderlecht organiseert regelmatig diverse praktische ‘workshops’. Vraag ernaar in uw lokale filiaal of bezoek snel www.apok.be en neem eens een kijkje naar welke opleidingen we momenteel aanbieden (EPDM, VMZINC enz.) https://www.apok.be/nl-be/nieuws-en-promoties/opleidingen-events