U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Verhuis APOK Aalst

APOK staat, net zoals u, niet graag stil. Wij blijven inzetten op innovatie en een klantgerichte service en hoe kan dat beter dan met een nieuw en groter gebouw? Vanaf 3 april bent u van harte welkom in ons gloednieuwe APOK-filiaal dat maar liefst drie keer zo groot is als het huidige filiaal.

Tal van nieuwe services

Een van de diensten waar APOK Aalst hard op zal inzetten, is het gebruik van een kraanwagen om bestelde dakpannen rechtstreeks en stipt bij de klant te leveren. Bovendien beschikken we over duidelijk meer stockageruimte. De stockvoorraad van dakpannen en leien zal aanzienlijk groter zijn. Hetzelfde geldt voor de plaatmaterialen en de natuurleien die bij ons zeer populair zijn.

 

Een tweede service die wij u zullen kunnen aanbieden is het wisselen van uw lege fles met propaangas. Wilt u roofing branden, maar is uw gasfles leeg? Geen paniek, APOK Aalst helpt u verder! Kom snel bij ons langs en wij vervangen uw lege fles met propaangas door een nieuwe. Zo kunt u onmiddellijk verder en lopen uw werken geen vertraging op.

Verhuis APOK Aalst

 

Voordelen:

  1. Meer tijdswinst:  u kunt bij APOK uw maatwerk laten plooien tot een lengte van 6 meter.
  2. Razendsnelle service: uw maatwerk is klaar nog voor u het goed en wel beseft. Breekt u ’s morgens een bakgoot uit, geef ons dan snel de maten door. Zo kunnen wij onmiddellijk voor u aan de slag. Diezelfde dag nog kunt u uw  maatwerk plaatsen.
  3. Maatwerk beschikbaar in VMZINC (Natuurlijk zink, ANTHRA-ZINCQUARTZ-ZINC) en koper.

 

Let op:  Op woensdag 28/3 in de namiddag zal er geen plooiwerk mogelijk zijn.  Hou er ook rekening mee dat ons filiaal gesloten zal zijn op 29/3 en 30/3 wegens verhuis ! Op paasmaandag 02/04 zijn wij ook gesloten.

 

Wij verwelkomen u graag dinsdag 03/04 op ons nieuwe adres in Wijngaardveld 44, slechts 300 meter van uw vertrouwde filiaal.

Onze openingsuren? Die blijven hetzelfde.

Ma: 7-12 en 12u45-17u

Di: 7-12 en 12u45-17u

Woe: 7-12 en 12u45 -17u

Do: 7-12 en 12u45-17u

Vr: 7-12 en 12u45-15u45

Hebt u vragen over onze nieuwe services, neem dan vandaag nog contact op met APOK Aalst op het nummer 053 60 73 30, stuur ons een mailtje via aalst@apok.be of stel uw vragen aan de baliemedewerker in het filiaal zelf.

 

APOK Aalst zet volop in op service. Wij doen er alles aan om uw vraag de dag zelf op te lossen.

 

Tot binnenkort!