U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

APOK Eke: Tiplon in de rekken, Tiplon op het dak

APOK gelooft rotsvast in de doeltreffendheid van haar productaanbod! Om dat geloof in de praktijk om te zetten, werd het gebouw van APOK Eke waterdicht gemaakt met behulp van Tiplon-EPDM door het bedrijf Van Hoof. Altijd warm en droog voor al uw dakbenodigdheden, en dat allemaal dankzij de dikste EPDM-afdichting uit het Tiplon Pre-tape-aanbod.

tiplon eke

 

Hoe dikker, hoe beter!

Om haar filiaal in Eke waterdicht te maken, liet APOK de keuze vallen op een dikte van 1,8 mm. Door de handige afmetingen van het Tiplon-EPDM (L = 3,05 m, B = tot 15,25 m) is het bovendien heel eenvoudig om grote oppervlakken in sneltempo af te dichten – vooral omdat dit EPDM uitgerust is met een zelfklevende Pre-tape. Elke professionele dakdekker kan meepraten over de voordelen ervan.

Voor Werner Van Hoof was het in elk geval overduidelijk: “Werken met een EPDM zoals Tiplon maakt ons werk gemakkelijker! Door de inwendige versterking is Tiplon een bijzonder performant, kwalitatief en flexibel product. Ook handig is de Pre-tape, waarmee we alle naden gewoon in één keer perfect kunnen verbinden. Met deze technologie gaat het drie keer sneller om de naden af te dichten, en op zo'n groot oppervlak als dat van APOK Eke – zeker 1710 m² – wist ons team de kwaliteit van dit merk absoluut te waarderen!”. De diktes (1,5 en 1,8 mm) en de dichtheid van het Tiplon-EPDM zorgden voor een ideale membraanweerstand, die het eenvoudiger maakte om de stroken te hanteren en te plaatsen.

Het Tiplon-drukvat is een vaste waarde

Werner Van Hoof was ook bijzonder enthousiast over het drukvat voor de Tiplon-primer! Hij ziet nu een duidelijk verschil in de werkprestaties sinds hij en zijn team het gebruiken: “We werken sneller en verliezen minder product dankzij het verstelbare mondstuk van het spuitpistool! Door de Tiplon-primer aan te brengen met behulp van een SprayTank, voorkomen we dat er luchtbellen onder de afdichting achterblijven, wat wel eens kan gebeuren met een borstel. Het is echt gemakkelijk en handig om te gebruiken!”.

APOK Eke staat altijd voor u klaar

Het waterdicht maken van APOK Eke was een leuk project voor deze dakwerker, omdat hij de diensten en de nabijheid ervan waardeert : ” APOK Eke is een filiaal waar je kan op rekenen. De inspanningen die ze doen voor hun klanten is ongezien. Het grote assortiment en de beschikbaarheid van de materialen zorgen er voor dat wij nooit teleurgesteld zijn in APOK Eke. Ook het plooiwerk die ze afleveren is van hoge kwaliteit en dit aan heel korte levertermijnen. Wat voor ons ook een grote troef is, is dat APOK Eke in hetzelfde industriepark gevestigd is als ons bedrijf.”

Wereldwijd werd al meer dan 10 miljoen m² aan Tiplon-EPDM geplaatst. Het is bovendien geen toeval dat APOK de exclusieve verdeler van dit kwaliteitsmerk in België is – APOK heeft al 60 jaar ervaring met de allerbeste afdichtingsproducten!

tiplon eke