U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

De topservice van APOK bij nieuwbouw residentie in Brugge

In de Spoorwegstraat, op twee kilometer van het station van Brugge, staat de nieuwbouw residentie Arthur Vandendorpe. Dakwerker van dit mooie project was Vansteelandt Dakwerken uit Jabbeke.

De zinkwerken voor dit nieuwe appartementsblok werden in februari 2017 afgewerkt. De keuze voor Pigmento Rood staande naad van VMZINC was de keuze van de architect. De bebording van dak en gevel werd uitgevoerd door de schrijnwerker. En ook voor de muurkappen onder de glazen balustrade werd Pigmento Rood gebruikt.

Pigmento Rood in nieuwbouw residentie te Brugge

 

Pigmento als materiaal overtuigt

Alle partijen zijn volgens eigenaar Tom zeer tevreden over het resultaat en de keuze van het materiaal. Zelf heeft Vansteelandt al heel wat ervaring met staande naad en werkte hij in het verleden met natuurzink, Quartz-Zink en Anthra-Zinc. Voor dit project gebruikte hij voor de eerste keer Pigmento en blijft hij overtuigd: “het materiaal is minder gevoelig aan krassen en minder fragiel”.

Pigmento Rood in nieuwbouw residentie te Brugge  

De topservice van APOK

Over de service van APOK alleen maar positieve woorden. Vansteelandt Dakwerken haalde de staande naad, mooi verpakt in bakken, af in het APOK-filiaal in Brugge. De topservice, de vlotte communicatie en de correcte afspraken qua beschikbaarheid zorgden voor een goede samenwerking. 

Pigmento Rood in nieuwbouw residentie te Brugge   

Projectdetails

Dakwerker

Vansteelandt Dakwerken  (Jabbeke)

Hoofdaannemer

Gevestigd in Loppem

Plaats werf

Spoorwegstraat Brugge

Type product

Staande naad Pigmento Rood (0,8 mm dikte)

Type gebouw

Nieuwbouw residentie Arthur Vandendorpe