U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Cembrit Dolmen leien als gevelbekleding

Francis Ollevier en zijn team hebben onlangs een gevelbekledingsproject van 120 m2 afgerond in het Henegouwse stadje Komen. De eigenaars van dit huis wilden hun zijgevel beschermen, omdat deze was blootgesteld aan slecht weer. Een goede weerstand was dus prioriteit, en daarom raadde de dak- dekker dan ook de ‘Dolmen®’-gevelleien van Cembrit aan. Een slim idee!

cembrit leien

Voor ieder wat wils

Dolmen®-leien bieden niet alleen voordelen voor daken, maar zijn ook perfect bruikbaar voor gevels. Bovendien is dit assortiment geschikt voor diverse stijlen – in dit geval eerder een traditionele stijl, helemaal in harmonie met het huis. Daarnaast passen Dolmen®- leien ook perfect bij ultramoderne, strakke dak- en gevelstijlen.

Beschermt en isoleert

Deze bijzonder sterke gevelleien beschermen de muren die worden blootgesteld aan zwaar weer en bieden thermische isolatie, zonder dat hierbij werk binnen in het huis aan te pas komt.

Eenvoudig te plaatsen

Francis Ollevier, heeft veel ervaring met dit soort projecten. De producten van Cembrit hebben totaal geen geheimen meer voor hem, zowel voor dak- als voor gevelwerk.

Hij werkt al jaren met dit gevelbekledingssysteem, steeds geleverd door APOK, en is altijd tevreden geweest. Het APOK- team brengt hem ook altijd op de hoogte van alle nieuwigheden of nieuwe manieren om de leien te plaatsen. Reden genoeg dus om te vertrouwen op APOK, wat hem dan ook weer zeker maakt van zijn eigen werk én het eindresultaat.

cembrit leien


Online bestellen

Er zijn vaak te weinig uren in een dag om alles gedaan te krijgen. Francis heeft echter een manier gevonden om zijn leven gemakkelijker te maken: online bestellingen op maat. Hij doet het bijna elke dag – en steeds met plezier, omdat hij weet dat zijn bestelling ook de volgende dag klaar zal zijn! “De kwaliteit van de producten en de goede communicatie”, dat zijn voor hem de redenen waarom APOK al bijna 15 jaar zijn dak- en gevelpartner is.