U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Cembrit type Patina krijgt 10/10 voor de gevelisolatie van een school in buiten

Ongeveer 275m² buitengevel moest voor de start van het schooljaar 2018-2019 geïsoleerd worden. Voor de afwerking koos men voor de vezelcementplaten van Cembrit van het type Patina. Ze zijn de veiligste en voordeligste manier om een goede kwaliteit te garanderen.

gevel

Voor de keuze van een leverancier, gaat de aannemer DLC dak en gevel naar de essentie: "De kwaliteit van de diensten en lage prijzen zorgen ervoor dat ik niet verder hoef te kijken". Na bijna 15 jaar ervaring is hij helemaal overtuigd dat APOK steeds een antwoord kan bieden op zijn werkbehoeften. De opvolging en uitstekende samenwerking tussen DLC dak en gevel en APOK hebben op deze werf tot zeer goede resultaten geleid. De bestelling werd in Brugge geplaatst en geleverd door ons filiaal in Drongen rechtstreeks op de werf, APOK heeft steeds een filiaal in de buurt om snel en efficiënt aan te leveren. Ook kan APOK u de service voor verzaging aanbieden. Zo kan u variëren in  breedtes en hoogtes. Op deze werf heeft de aannemer zelf voor de verzaging ingestaan. De dakdekker had ook kunnen vragen om de Cembrit platen op maat te snijden indien dit nodig was geweest! De gevelbekleding met Cembrit Patina duurde voor 2 mannen enkele intensieve dagen.

gevel 2

Vezelcementplaten van Cembrit Patina zijn eenvoudig te plaatsen! En nog makkelijker om te onderhouden! Deze platen bestaan uit natuurlijke materialen en hebben een geschuurd waterafstotend oppervlak dat geen onderhoud vraagt. Deze platen zijn  in de massa gekleurd en geschuurd en geven hierdoor een mooie en moderne uitstraling, zelfs aan oude gebouwen.  Ze zorgen  ervoor dat er geen regen aan de achterliggende structuur kan vooral in de gelijmde versie met strakke afwerking, zoals hier het geval was. Gezien de uitzonderlijke lange levensduur zal deze gevel nog heel lang bestand zijn tegen alle te hard gegooide voetballen.