U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Een nieuwe gevel met Rockpanel Durable panelen !

In het hart van het Limburgse platteland ligt het dorpje Opoeteren. Danshuis de Volmolen, dé plek voor feestelijke en gastronomische ontspanning, was in 2018 dringend aan renovatie toe.

rockpanel durable panelen

 

Deze zaal verdiende een stijlvolle en robuuste gevel die in harmonie was met de oude aangrenzende watermolen. Dakdekker van dienst, Vincent Thijs, nam de renovatiewerken met gevelpanelen van Rockpanel voor zijn rekening. Dit project duurde 3 maanden, waarin 2 tot 4 man om de beurt aan het werk waren. Alles wat betrekking had tot het dak en de gevel werd herzien.

Van het hellende dak van de molen, het raamwerk, de plafonds, de platte daken, de isolatiewerken en de dakafdichting. Het leukste voor het team van Vincent Thijs was om deze danszaal vanaf een eenvoudige betonnen plaat te reconstrueren. Het raamwerk en de plaatsing van de 8 mm dikke Rockpanel Durable panelen was snel klaar.
Het team heeft al heel wat ervaring in het verwerken van deze producten. Vincent Thijs: “Ja, ik vertrouw dit merk echt. Het zijn lichte panelen om te verplaatsen, gemakkelijk te verwerken en te verlijmen. Deze gevelpanelen zijn ideaal voor dit soort projecten. Daarbovenop zorgt de breedte van 60 cm voor een mooi visueel effect, vind ik “.
Vincent Thijs bestelt zijn materiaal steeds bij APOK Oudsbergen. 20 jaar geleden startte hij als dakdekker en sindsdien is zijn vertrouwen in de kwaliteit en dienstverlening van APOK steeds toegenomen.

rockpanel durable


Vincent Thijs : “De service is snel, de medewerkers staan altijd klaar om ons te helpen, ze zijn bij ons in de buurt en ze hebben altijd de voorraad die we nodig hebben. Hetzelfde geldt voor de levering van bestellingen. We hadden de 160m2 Rockpanel Durable besteld en de volgende dag werd deze door APOK op de werf afgeleverd. De ideale start van een werkdag! “.