U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

FRANKOSIL vloeibare waterdichting als renovatie voor pvc-dak H&M magazijn

In het Henegouwse Ghlin werd eind maart het dak van het magazijn van kledingketen H&M gerenoveerd. De makkelijk en snel verwerkbare vloeibare waterdichting van Frankosil klaarde de klus.  

De afdichting van het H&M-magazijn bestond uit pvc en was dringend aan vernieuwing toe. Echter, de ouderdom van deze thermoplast maakte een herstel met pvc onmogelijk. Oplossing? De Frankosil vloeibare waterdichting van Apok die makkelijk toepasbaar is op de bestaande pvc-folie.

Frankosil als renovatie voor dak H&M magazijn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eenvoudig in gebruik

Dit veilige één-component afdichtsysteem is rechtstreeks uit de emmer verwerkbaar en daarom bijzonder efficiënt en eenvoudig. Na het laten drogen van de primer kan de afdichting onmiddellijk geplaatst worden. Bovendien is deze afdichting in combinatie met het bijgeleverde polyestervlies heel flexibel en past hij zich aan elke ondergrond aan. Zo wordt het een volledig aan de ondergrond verkleefde naadloze afdichting.

 

Frankosil als renovatie voor pvc-dak H&M magazijn

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ecologisch en innovatief

De kwaliteitsvolle waterafdichting van Frankosil is zuinig in verbruik. Bovendien is hij geurloos, 100% solventvrij én heeft hij door de UV-resistentie een lange levensduur. Dergelijke ecologische eigenschappen juichen we graag toe.  

Frankosil is de ideale en meest innovatieve afdichtingsoplossing voor verschillende details en aansluitingen. Het dak van dit magazijn zal er nog nooit zo waterdicht hebben bijgelegen. En daar zijn we trots op!

 

Projectdetails

Grootte van de werf

500 lm aansluiting

Bouwheer

H&M

Dakwerker

RoofCover

Plaats van de werf

Ghlin

Type product

Frankosil 1 K vloeibare waterdichting

Type gebouw

Magazijn H&M