U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Het station van Nijlen straalt terug pure charme uit!

Het dak van het hoofdgebouw was op verschillende plaatsen beschadigd, waardoor het niet zomaar mogelijk zou zijn om alles te herstellen. Het was al snel duidelijk dat er nood was aan een uitgebreid renovatieproject: de spanten moesten worden vervangen of versterkt, de goten moesten worden verwijderd en vervangen ....

station met terreal pannen


Het team van Roof Service Group moest dus eerst het dak vrijmaken voordat ze dit kleine Vlaamse station terug naar zijn oude charmante glorie konden herstellen.

Om infiltratie van regenwater te voorkomen, hebben ze een onderdakfolie van APOK geplaatst: APOFIL 160. Deze folie bestaat uit 4 gewapende lagen, is dampopen en is voorzien van een kleefstrook. De regen die onder de pannen stroomt, wordt op natuurlijke wijze doorgeleid naar de nieuwe gootbakken. Zodra dit allemaal klaar was, kon het team de Terreal-pannen installeren.

apofil Nijlen

Dankzij de ‘Côte de Beaune’- pannen van Terreal was het perfect mogelijk om het harmonieuze aspect van het station van Nijlen te behouden.

terreal pannen


Deze pannen zijn betaalbaar, betrouwbaar in elke toepassing, weerbestendig, gemakkelijk te plaatsen en bovendien perfect vlak – pure kwaliteit dus, wat het team van Roof Service Group absoluut kon waarderen. Bovendien zijn ze perfect voor licht hellende daken, wat hier ook het geval was. De strakke, royale kleuren benadrukken de vroege 20ste eeuw-stijl van het station.

Een geslaagd renovatieproject, dankzij de professionele expertise van Roof Service Group en de technische kwaliteiten van de Terreal-pannen, geleverd door APOK.