U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Kwaliteit kan je leveren aan een hoge prijs, maar ook aan eerlijke prijs

apomax roofing

 

Benny Vanhoutte zweert bij roofing van Apomax. Dat heeft volgens hem niet alleen met de prijs te maken, maar ook met de kwaliteit van dit huismerk. Hij zit al meer dan 20 jaar in het vak en heeft zich gespecialiseerd in platte daken.

Ik zeg altijd: ieder zijn stiel. Om iets echt goed te kunnen, moet je je daarop toeleggen. Regelmatig verandert er wat: de producten, de methoden, de isolatienormen, je moet het allemaal bijhouden. Zeker voor een zelfwerkende baas is het belangrijk te weten waar je mee bezig bent. Het komt op jezelf aan.

apomax roofingJe vernieuwt de roofing op dit appartementsgebouw in Izegem met Apomax.
Er was waterschade. Het was de hoogste tijd voor een nieuwe dak- dekking. Alles samen 240 m2. Ik neem de oude roo ng en isolatie weg en plaats alles nieuw. Ook op de terrassen. Daar breek ik ook de tegels uit om achteraf nieuwe te plaatsen. Er zijn twee dakappartementen. In een ervan woont een mevrouw die een rolstoel gebruikt. Die tegels moeten goed geplaatst zijn.

Je bent een van de trouwste afnemers van Apomax in de APOK Torhout


Ik gebruik altijd Apomax, voor mij is dat de beste rol die er is. Apomax heeft een lage prijs en is echt goed van kwaliteit. Apomax is SBS-bitumen, ik werk er graag mee. Het is soepeler dan APP en heeft een polyestervlieswapening die je niet kunt scheuren. Apomax is ook vliegvuurbestendig: als er smeulende resten op neerkomen van een naburige brand, vat het geen vuur. Dat is een belangrijke plus. In zijn prijscategorie hee Apomax héél veel te bieden voor zijn prijs. Ik zou geen andere roofing willen.

apomax roofing

Héb je ooit andere roofings gebruikt?

Voor ik zelfstandige werd, werkte ik ook al voor een bedrijf dat uitsluitend platte daken deed. Ik heb in mijn twintig jaar ervaring alle gangbare merken gebruikt en weet dus wat er te koop is. Trouwens, heel in het begin werkte ik in een fabriekje waar ze roofings maakten. Ik weet wat erin moet zitten om goed te zijn. Ik weet ook uit welke fabriek Apomax komt. Exact dezelfde roofing maar met het bekende merklabel erop geplakt kost makkelijk 40 procent meer. Je wil als aannemer je kwaliteit hoog houden, maar de klant kijkt ook naar de prijs.

Gebruik je nog andere huismerken van APOK?


De kleefvernis Apolac en de loodvervanger Apotop. Ik koop alles bij APOK, al vanaf de eerste dag dat ik voor mezelf begon.

Heb je veel werk?

Ik ben constant bezig, hier rond Torhout en Roeselare. De formule prijs-kwaliteit doet haar werk en maakt trouwe klanten. Ik ben de vaste dakdekker van een paar immokantoren. Kwaliteit kan je leveren aan een hoge prijs, maar ook aan eerlijke prijs. Service hoort er natuurlijk ook bij. Als zelfstandig werkende dakdekker kan je soepel zijn en snel helpen als het moet. Mensen die me bellen met waterschade, help ik altijd eerst uit de nood. Onlangs nog, nadat Odette was voorbijgestormd, had ik elf nieuwe klanten op één dag. Dat gaat rond, hé.

Hoe kijk je naar de service van APOK?


Soms met verbazing. Vraag ik een levering tegen die dag, dan staat het er. Als je echt heel dringend iets nodig hebt, en het kan niet anders, komt de vertegenwoordiger het zelf ter plaatse brengen.

Laat je enkele tatoeages op het gezicht zetten, en je kan gemakkelijk doorgaan voor Floki uit de succesvolle Netflix-serie ‘Vikings’.


Ja, dat heb ik al vaker gehoord. Ik heb ook twee blonde kinderen die Lars en Noor heten. En ik ben al tweemaal in IJsland geweest. Wie weet zit er een Viking in mij. De Noormannen temden de zeeën op hun Vikingschepen, ik strijd tegen het water op de daken.

apomax roofing