U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Modern design in hartje natuur – een droomhuis wordt werkelijkheid

ANTHRA-ZINC® en glas om elegantie te creëren.
Een huis dat puur comfort uitstraalt. Een huis met een modern design dat toch perfect in het plaatje van de natuur past. Een huis dat zo weinig mogelijk CO2 uitstoot... De droom van het passiefhuis komt eindelijk uit.

staande naad 03

Het fraaie uiterlijk van de Staande naad VMZINC®, met hun zwart gepatineerde ANTHRA-ZINC®- afwerking, voegt een vleugje kracht, intensiteit en robuustheid aan deze nieuwbouwwoning toe. Het idee was om twee volumes te combineren om de verschillende oriëntaties optimaal te benutten. Het huis werd aanvankelijk volle- dig bedekt met wit pleisterwerk, maar dat zou het landschap te zeer verstoren. Er werd een alter- natief bedacht: het ene volume werd bedekt met wit pleister- werk en het andere met donkere ANTHRA-ZINC® gevelplaten, om een contrast te creëren dat per- fect in het landschap zou kun- nen integreren. Het werd al snel duidelijk dat zink de juiste keuze was, zowel qua budget als design.

Door zijn moderne karakter was zink de ideale oplossing voor deze nieuwbouwwoning, terwijl het toch perfect paste bij de omliggen- de Aarlense natuur.

staande naad 04

Eerst werd gedacht aan een VMZINC-gevelpaneel, maar dat was in dit geval waarschijnlijk te druk geweest. Dit materiaal paste ook niet bij de grote volumes die werden gekozen. De Staande naad VMZINC® waarvoor werd geko- zen, zorgt altijd voor een elegante verticale slankheid en maakt elk project net dat ietsje lichter. Het eindresultaat is een licht, maar

toch robuust uiterlijk, door de lijnen van de staande naad ener- zijds en de zwart gepatineerde ANTHRA-ZINC® kleur ander- zijds... Dit huis is echt een totaal- pakket in elk opzicht.

Een ultramodern, comfortabel en duurzaam huis, dat perfect in evenwicht is met de omlig- gende natuur dankzij de Staande naad VMZINC® met zwart gepatineerde ANTHRA-ZINC®- afwerking. De meeste dromen zijn dan misschien wel bedrog, maar dit droomhuis in het zuiden van België absoluut niet.staande naad